Etusivu / Business / Yritysjousto

Masku Business X CapitalBox Yritysjousto

Masku Business käyttää rahoituspalveluiden tarjoamiseen yhteistyökumppaninsa CapitalBoxin palveluita. Suosituin ja yritysten eniten käyttämä palvelu on Maskun Yritysjousto.

CapitalBox on verkossa toimiva rahoituspalvelu pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. Vastaamme yritysten rahoitushaasteisiin tarjoamalla oikea-aikaisia, yksilöllisiä ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Rahoitusratkaisumme antavat asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuen, silloin kun he sitä tarvitsevat. ​

Fintech-alan edelläkävijänä CapitalBox on ollut tärkeä toimija yritysrahoitusalalla jo vuodesta 2015 ja on nykyään aktiivinen viidessä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa ja Liettuassa.

CapitalBox on osa Multitudea. Multitude Group on johtava kansainvälinen rahoituspalveluiden tarjoaja, joka on vuoden 2005 perustamisensa jälkeen laajentanut toimintaansa jo 19 maahan. Multitude on listattu Frankfurtin pörssin Prime Standard -listalle.

VOIT HAKEA ENNAKKOPÄÄTÖKSEN LASKUTUKSELLE

HAKEMUS ENNAKKOPÄÄTÖKSELLE

Luotonmyöntajänä Maskun Yritysjoustossa toimii CapitalBox AB Suomen sivuliike. Maskun yritysjouston kuukausikulu on 1,5 %. Luottoesimerkki: 1000 € ostokselle 98,33 € kuukausierä, kun luottoa maksetaan 12 kuukauden ajan.