Etusivu / Huoneet / Sisustus / Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset

79 tuotetta

Näytetään 23 / 79 kpl

Koristetyynyt ja tyynynpäälliset kodin sisustukseen

Somista kotisi kauniiksi koristetyynyillä! Koristetyynyjen avulla päivität kotisi sisustukseen hetkessä uutta tunnelmaa. Tyynynpäällisiä ja koristetyynyjä voi vaihdella vuodenaikojen tai omien mieltymysten mukaan. Joskus värikkäät koristetyynyt piristävät ilmettä juuri sopivasti, kun taas toisinaan silmä lepää rauhallisempaa sävymaailmaa katsellessa. Tyyny on edullinen ja kaunis sisustuselementti, joka loihtii huoneeseen uutta fiilistä.

Koristetyynyillä on helppo lisätä olohuoneen viihtyisyyttä. Päivänokoset sohvalla taittuvat paremmin, kun pään alle voi asettaa pehmoisen koristetyynyn. Lisäksi koko sohvakaluston ilme päivittyy raikkaammaksi, jos rinnalla on muutamia tyylikkäitä tyynyjä. Myös makuuhuoneen puolella koristetyynyt ovat mahtava lisä sisustukseen. Pedattu vuode saa elegantin ilmeen, kun sen päälle sommittelee kauniin valikoiman koristetyynyjä. Päivitä kotisi sisustustyyli pikkurahalla ja nappaa ihanat koristetyynyt arkeasi sulostuttamaan! 

Maskun varastotuotteiden valikoimasta löydät koristetyynyt kotiisi nopeasti. Varastotuotteemme toimitetaan 2-6 arkipäivässä ympäri Suomen! Kurkkaa myös muut sisustustuotteemme ja hanki vaikkapa tyynyihin sopiva torkkupeite sisustusta täydentämään. 

Koristetyynyillä viimeistelet sisustuksen 

Koristetyyny on käytännöllinen ja visuaalisesti viehättävä sisustuselementti, joka tuo huoneeseen uutta tunnelmaa. Koristetyyny on mainio tapa viimeistellä olohuoneen tai makuuhuoneen sisustus edullisesti. Muutama rennosti aseteltu tyyny loihtii sohvan ilmeestä hetkessä astetta tyylikkäämmän. Sängyn päälle asetellut koristetyynyt puolestaan tekevät makuuhuoneen tunnelmalle ihmeitä! Ylelliset tyynyröykkiöt luovat eleganttia tyyliä ja piristävät huoneen ilmettä kokonaisvaltaisesti. 

Maskun laajentuneesta sisustustuotteiden valikoimasta löydät esimerkiksi ruotsalaisen Mogihomen upeat ja trendikkäät koristetyynyt. Ajankohtaiset kuosit ja värit luovat sinunkin kotiisi kaunista ilmettä. Eri kuoseilla rakennat sisustukseen näyttävää kontrastia. Vaaleat sävyt puolestaan rauhoittavat tilan tunnelmaa ja tekevät lopputuloksesta harmonisen. 

Millaiset koristetyynyt sopivat sinun kotiisi? 

Kuvailisitko kotisi sisustusta klassiseksi, trendikkääksi, skandinaaviseksi, moderniksi vai maalaisromanttiseksi? Näkyykö kodissasi räiskyviä värejä vai onko sävymaailma rauhallinen ja vaalea? Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät joka kodin tyylin sopivat koristetyynyt ja tyynynpäälliset. Uudistusta kaipaavien kannattaa napata kokeiluun uusia sävyjä ja kuoseja. Leikittele rohkeasti eri väreillä ja yhdistele materiaaleja spontaanisti.

Vaihdettavia tyynynpäällisiä kannattaa pitää kotona muutamia erilaisia, jotta saat näppärästi vaihdettua likaantuneet uusiin. Myös vuodenaikojen vaihtuessa on mukava päivittää värimaailmaa hieman enemmän ajankohtaan sopivaksi. Kesällä toimii kirkkaat ja raikkaat värit, kun taas syksyllä on ihana sisustaa ruskan sävyillä. 

Edulliset sisustuslöydöt Maskusta! 

Maskun sisustustuotteiden valikoima tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin ilmeen päivittämiseen. Edulliset koristetyynyt, torkkupeitteet, matot ja koriste-esineet uudistavat tylsäksi käyneen sisustuksen tuossa tuokiossa. Uudet sävyt on helppo tuoda huoneeseen nimenomaan tekstiilien ja pienempien sisustustuotteiden muodossa. Koristetyynyillä on hauska kokeilla, mikä väritys toimii ja mikä ei. 

Tutustu upeaan valikoimaamme ja hanki kauniit sisustustuotteet omaankin kotiisi Maskusta! Toimitamme valikoimamme varastotuotteet ympäri Suomen nopeasti 2-6 arkipäivässä. Klikkaa itsesi verkkokauppaamme ja hanki uudet koristetyynyt jo tänään!