Stressless ® Mayfair   mekanismituoli + rahi, musta

1 990 €

Valitse verhoilu:Batick-nahka

Valitse väri:Black

Rahi:Sisältää rahin

Jalustan rakenne:Signature

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Tyylikäs ja rento Stressless Mayfair näyttää klassiselta Stressless-tuolilta. Sen pehmuste on erittäin joustava ja mukava, mikä auttaa omalta osaltaan tekemään tästä tuolista yhden Stressless malliston klassikon. Klassinen ulkonäkö ja monet huippuluokan mukavuutta parantavat teknologiat tekevät tästä lepotuolista erinomaisen esimerkin Stresslessin kuuluisasta mukavuudesta.

Pienet yksinkertaiset liikkeet lisäävät mukavuuskokemusta – kyse on täydellisen tasapainon löytämisestä. BalanceAdapt-järjestelmän avulla istumiskulma säätyy automaattisesti kaikkien kehonliikkeidesi mukaan.

Nyt saat vihdoinkin omaa aikaa ja voit ladata akkujasi rauhassa. Katsele elokuvia, lue hyvää kirjaa tai lepää. Nojaa taaksepäin ja huomaat, kuinka tuoli mukautuu liikkeisiisi. Ainutlaatuinen Plus™-järjestelmä pitää olosi aina mahdollisimman mukavana ja tukee niskaa ja ristiselkää sekä istuma- että makuuasennossa. Torkkumistoiminto otetaan käyttöön yksinkertaisella ranneliikkeellä, mikä tekee tuolista tavallista mukavamman käyttää. Nuku hyvin!

Säädä Stressless-liukurenkaalla oikea vastus, niin istuin seuraa jokaista liikettäsi. Pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet, vaikuttava muotoilu sekä puusta ja alumiinista valmistettu jalusta. Tuoli on ilo sekä silmälle että keholle.