Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit

Sohvat ja nojatuolit

Sohvat ja nojatuolit

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Löydä täydellinen sohva edullisesti Maskusta!

Olohuone on tärkeä paikka perheen laatuaikaan tai yksin rentoutumiseen. Näyttävällä ja mukavalla sohvalla kelpaa seurustella vieraiden kanssa, mutta myös majoittaa yökyläilijöitä tarpeen vaatiessa.  

Maskussa maan laajin valikoima sohvia

Sohva on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Mukava sohva tarjoaa paikan leffamaratonien katselulle, päivänokosille ja perheen kanssa seurustelulle. Maskun ällistyttävän monipuolinen sohvavalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Olipa haaveissasi kookas avokulmasohva tai pieni 2-istuttava sohva, löydät etsimäsi meiltä. Saat tilattua unelmiesti sohvan helposti netistä kotiinkuljetuksella. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme ja löydä täydellinen sohva omaan olohuoneeseesi.

Minkä kokoinen sohva sopii sinun olohuoneeseesi?

Etsitkö sohvaa pieneen vai suureen huoneeseen? Käykö luonasi usein vieraita tai onko sinulla suuri perhe? Pienempään olohuoneeseen sopii mainiosti 2-istuttava tai 3-istuttava sohva. Myös 3-istuttava divaanisohva on tyylikäs ratkaisu pienempään talouteen.

Isommalle perheelle kannattaa hankkia suurempi sohva, kuten avokulmasohva tai u-kulmasohva. Sohvia voi halutessaan myös yhdistellä omien mieltymysten mukaan ja tehdä kotiin sohvaryhmän, jossa on esimerkiksi yksi 3-istuttava sohva, yksi 2-istuttava sohva sekä muutamia nojatuoleja.

Vuodesohva, mekanismiohva vai tavallinen sohva?

Vuodesohva ihastuttaa monikäyttöisyydellään ja tarjoaa mukavan paikan yövieraillesi. Helppokäyttöinen vuodesohva sopii olohuoneen keskiöön tai vierashuoneeseen. Pieni vuodesohva mahtuu näppärästi myös lastenhuoneeseen tai suuremman makuuhuoneen yhteyteen.

Ylellistä mukavuutta saat olohuoneeseesi valitsemalla mekanismisohvan. Mekanismisohvat eli recliner-sohvat mahdollistavat asennon säätämisen joko manuaalisesti tai sähkökäyttöisesti. Esimerkiksi sohvalta nouseminen on helpompaa, kun käytössä on säädettävä mekanismisohva.

Vai onko valintasi kuitenkin ihan tavallinen sohva? Sohva ilman lisäominaisuuksia, kuten vuodetta tai säädettävyyttä, on yhä kaikkein tavallisin valinta olohuoneeseen. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja käy kokeilemassa malleja lähimmässä Masku-myymälässäsi, jos olet epävarma, mikä sohva on paras valinta sinun kotiisi.

Minkä värinen sohva sopii sisustukseesi?

Oletko hillittyjen sävyjen ystävä vai etsitkö jotakin näyttävää olohuoneesi keskiöön? Harmaa sohva on suosittu valinta, sillä se sopii värityksensä puolesta lähes minne tahansa. Myös vaaleat sohvat ovat suosittuja, mutta eivät välttämättä lapsiperheiden ykkösvalintoja. Musta sohva sen sijaan pitää tahrat piilossa ja on klassinen ratkaisu. Rohkeimmat valitsevat olohuoneeseensa räiskyviä sävyjä - keltainen sohva, vihreä sohva tai punainen sohva kiinnittää takuulla katseet!