Tästä vielä lisäale -20%

Laatutakuu

Kallio juuttimatto pyöreä ⌀ 160 cm, vihreä
Kallio juuttimatto pyöreä ⌀ 160 cm, vihreä
Kallio juuttimatto pyöreä ⌀ 160 cm, vihreä

Kallio   juuttimatto pyöreä ⌀ 160 cm, vihreä

69 €

209 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Vihreä

Koko:Ø 160

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Etsitkö kodin sisustukseen luonnonläheistä ja kestävää vaihtoehtoa? Kallio juuttimatto on täydellinen valinta, joka yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden. Tämä laadukas juuttimatto tuo luonnonläheistä tunnelmaa kotiisi ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Valitse vihreän ja ruskean sävyistä, jotka tuovat harmoniaa ja rauhallisuutta tilaan kuin tilaan.

Kallio juuttimatto on valmistettu korkealaatuisesta juutista, joka tunnetaan kestävyydestään ja ympäristöystävällisyydestään. Juutti on luonnonmateriaali, joka on sekä ekologinen että kestävä valinta. Kallio juuttimatto on saatavilla kahdessa upeassa värissä: luonnollinen ruskea ja raikas vihreä. Nämä sävyt tuovat lämpöä ja eloa huoneeseen, ja ne on helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin.

Kallio juuttimatto tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen. Se on edullinen tapa tuoda kotiin ripaus luksusta ja luonnonläheisyyttä ilman suurta investointia. Matto on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta, joten se on pitkäikäinen hankinta. Juutti materiaalina kestää hyvin kulutusta, ja sen luonnollinen kauneus säilyy vuodesta toiseen.

Kallio juuttimatto sopii erinomaisesti moniin eri tiloihin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai vaikka ruokailutilaan. Sen luonnollinen ilme ja kestävät materiaalit tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Lisäksi juuttimatto on helppohoitoinen; säännöllinen imurointi riittää pitämään sen siistinä ja kauniina. Valitsemalla Kallio juuttimaton teet myös ympäristöystävällisen valinnan. Juutti on biohajoava ja uusiutuva materiaali, joka tuotetaan ekologisesti kestävin menetelmin. Näin voit sisustaa kotiasi kauniisti ja samalla edistää kestävää kehitystä.

Kallio juuttimatto on tyylikäs ja kestävä valinta, joka tuo luonnonläheistä tunnelmaa kotiisi. Sen korkealaatuinen juutti, kauniit värit ja erinomainen hintalaatusuhde tekevät siitä täydellisen lisän sisustukseesi. Valitse vihreä tai ruskea Kallio juuttimatto ja nauti sen tuomasta lämpimästä ja kodikkaasta ilmapiiristä.