Vuono   senkki 72x201, valkoinen

1 349 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea + 2 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Lasin väri:Kirkas lasi

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Tämä 201x72 cm kokoinen senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Saatavana elegantissa valkoisessa värisävyssä, Vuono senkki on suunniteltu sulautumaan saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkin tilavat mitat tarjoavat runsaasti säilytystilaa ilman, että kompromisseja tarvitsisi tehdä tyylikkyyden tai tilanpuutteen suhteen. Se on täydellinen valinta esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Tilavat kaapit ja hyllyt tarjoavat mahdollisuuden säilyttää kauniisti esillä olevia esineitä sekä piilottaa tarpeettomia tavaroita.

Valmistettu korkealaatuisesta MDF-materiaalista, Vuono senkki on suunniteltu kestämään arjen kulutusta. MDF on tunnettu tasaisesta pinnastaan ja kestävyydestään, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan huonekalumateriaaliksi. Valkoinen viimeistely antaa senkille modernin ja raikkaan ilmeen, joka valaisee tilaa ja tekee siitä visuaalisesti miellyttävän.

Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen laadukas valmistusmateriaali ja tyylikäs design tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille sisustajille, jotka eivät halua tinkiä laadusta. Valkoinen väri on aina trendikäs ja helposti yhdisteltävissä erilaisiin sisustustyyleihin, mikä tekee Vuono senkistä monipuolisen valinnan.

Vuono senkin ajaton ja minimalistinen design tekee siitä helposti yhdistettävän minkä tahansa kodin sisustustyyliin. Valkoinen väri mahdollistaa senkille monenlaiset yhdistelymahdollisuudet ja auttaa luomaan harmonisen kokonaisuuden tilaan kuin tilaan. Voit täydentää senkin ilmettä omilla sisustuselementeilläsi luoden persoonallisen ja viihtyisän ympäristön kotiisi.