Etusivu / Huoneet / Makuuhuone / Makuuhuoneen säilytys / Senkit ja lipastot

Senkit ja lipastot

Senkit ja lipastot

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Makuuhuoneen senkit ja lipastot

Senkki – sälän ja aarteiden kätköpaikka. Senkkien eri kokoset vetolaatikot ja ovelliset kaapit mahdollistavat eri kokoisten tavaroiden järjestelmällisen säilytyksen. Pieneen laatikkoon mahtuu toimistotarvikkeita, suurempaan lankarullat ja avolaatikossa voi säilyttää kovassa käytössä olevia tavaroita, kuten tärkeitä ajankohtaisia papereita. Senkin päälle voi laskea vaikka tarjoiluastian. Senkit sopivat moneen paikkaan ja huoneeseen, ja siksi niiden paikkaa on helppo vaihtaa huonekalujen järjestystä muuttaessa. 

Henkiikö sinun senkkisi maalaisromanttista tyyliä? Vai huokuuko se modernia selkeälinjaisuutta? Puhutteleeko tumma puu yhdistettynä valkoiseen tai vaalea puun väri? Olisiko yksinkertainen musta senkki tai valkoinen senkki sinulle paras valinta? Vaihtoehtoja on monia!

Tutustu senkkeihimme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä Maskustasi!

Tyylikkäät lipastot ja senkit kotiinkuljetuksella

Erilaisiin senkkeihin voi helposti varastoida tavaraa joko esille tai piiloon – senkistä riippuen. Jos haluat kauniit tavarasi esille, voit valita laajasta valikoimastamme esimerkiksi lasiovellisen tai avohyllyllisen senkin, joissa voit halutessasi myös säilyttää tavaroita, jotka on hyvä olla helposti saatavilla, mutta poissa tieltä. Valikoimassamme on myös senkkejä, jotka pitävät kaikki tavarasi visusti piilossa ja katseiden ulottumattomissa, mutta josta saat ne kätevästi käyttöön tarvittaessa. Senkit ovat yleensä vitriinejä matalampia, ja soveltuvatkin näin ollen mainiosti esillepanoon, ja niiden päälle voi tehdä hienoja kukka-asetelmia tai sijoittaa kauniita koriste-esineitä näkyville.

Matala senkki sopii hyvin olohuoneisiin tai vaikka makuuhuoneisiin ja sen päälle voi asettaa vaikka television. Näyttävät senkit käyvät lasten tavaroiden tehokkaaseen säilytykseen, josta lapset saavat ne itse helposti. Korkea senkki ei vie paljon tilaa huoneesta, mutta siihen taas saa näppärästi talteen kaiken, mitä huoneessa ei haluta pitää esillä. Kauniin valkoinen senkki sopii tilanjakajaksi tai muuten vain seinän viereen, sillä se on näyttävä huonekalu. 

Lisää säilytystilaa senkillä

Senkkejä on saatavilla sekä massiivipuisina että muissa eri materiaaleissa ja ne on varusteltu esimerkiksi liukuvin lasisin ovin, puisin kaapinovin tai laatikostoilla. Kauniit jalat ovat senkin selkäranka, ja senkkien tukevat jalat mahdollistavat sen, että niiden alle pääsee helposti ja turvallisesti imuroimaan ja muutoinkin pyyhkimään lattioita. Käteviä jalkoja on saatavilla senkin mallin mukaan ja materiaaleina niissä on joko puu tai metalli.

Senkeissä tärkeää ovat myös vetimet, joiden avulla laatikot ja kaapit saa auki. Kauniin rustiikkiset vetimet koristavat valkoisten puusenkkien ovia ja laatikostoja, kun taas moderneissa senkeissä voi olla nahkaiset tai metalliset vetimet. Kaiken kaikkiaan senkki on näyttävä huonekalu, jonka olemus voi täydentää huoneen sisustusta.

Harvassa kodissa tai vaikka kesämökissä on liikaa säilytystilaa. Vitriinikaapit tuovat kompaktisti lisää tilaa tavaroille, joita et halua pitää pöytien päällä tai keittiön kaapeissa, mutta haluat niiden olevan näkyvillä ja helposti käden ulottuvilla tarpeen vaatiessa. Kauniit lasioviset vitriinikaapit sopivat mainiosti arvokkaiden käyttöesineiden ja astioiden säilytykseen, koska lasisesta kaapista isomummon antiikkiset posliinikupit tulevat mukavasti esille, vaikka hörppisitkin aamukahvisi Muumi-mukista.