Vuono   lipasto 72x67, valkoinen

669 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:3 laatikkoa

Valitse väri:Valkoinen

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Lasin väri:Ei lasia

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Tämä laadukas lipasto on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja kauniin ulkonäön. Vuono lipasto tarjoaa erinomaista hintalaatusuhdetta, yhdistäen modernin designin ja käytännöllisyyden täydellisesti. Saatavilla raikkaan valkoisena, Vuono lipasto sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono lipasto on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka on tunnettu kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on loistava valinta huonekalumateriaaliksi, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä tekee Vuono lipastosta pitkäikäisen ja luotettavan säilytysratkaisun kotiisi. Valkoinen viimeistely lisää sen modernia ja raikasta ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono lipasto tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono lipaston hinta on kilpailukykyinen, mutta se ei tingi laadusta tai ulkonäöstä. Tämä lipasto on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta ilman kompromisseja.

Vuono lipasto on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Sen valkoinen väri ja moderni muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Lipaston tilavat laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Voit käyttää sitä vaatteiden, kirjojen, lelujen tai muiden kodin tavaroiden säilyttämiseen.

Vuono lipaston minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Valkoinen väri tuo raikkautta ja valoisuutta tilaan, samalla kun lipaston selkeät linjat ja moderni muotoilu lisäävät tyylikkyyttä. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono lipasto sulautuu siihen täydellisesti.