Vuono   senkki V5.12

1 099 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 3 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki tarjoaa ihanteellisen vaihtoehdon. Valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja mitoiltaan 201x52 cm, tämä senkki yhdistää korkean laadun erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Musta väri antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tämä säilytysratkaisu on suunniteltu kestämään arjen käyttöä ja tarjoamaan runsaasti tilaa erilaisille tarvikkeille ja esineille. Sen tilavat kaapit ja käytännölliset laatikot auttavat pitämään kotisi järjestyksessä.

Musta väri luo Vuono senkille modernin ja elegantin ulkonäön. Se sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen ja korostaa huoneen muita sisustuselementtejä. Musta sävy tekee senkistä monikäyttöisen ja helpon yhdistettävän erilaisiin tiloihin, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai eteinen.

Vuono senkki on monipuolinen ratkaisu, joka sopii erinomaisesti erilaisiin tiloihin kotona. Se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja mahdollistaa kodin tarvikkeiden kätevän säilyttämisen ja järjestämisen. Sen minimalistinen muotoilu ja kompakti koko tekevät siitä ihanteellisen valinnan ahtaampiinkin tiloihin.

Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät korkealaatuista säilytysratkaisua edulliseen hintaan. Sen tyylikäs ulkonäkö ja käytännöllisyys tekevät siitä investoinnin, joka kestää aikaa ja palvelee kotisi järjestyksessä pitämisessä.

Vuono senkki on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikkyyttä että toiminnallisuutta. Musta väri, laadukas MDF-materiaali ja tilavat säilytysratkaisut tekevät siitä ideaalin lisän mihin tahansa kotiin. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tarjoamasta käytännöllisyydestä ja tyylikkäästä ulkonäöstä kotona.