Vuono   senkki 90x134, musta

1 499 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:8 laatikkoa

Valitse väri:Musta

Toimitusaika 11-12 viikkoa

Vuono senkki on juuri se, mitä tarvitset. Tämä laadukas senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Vuono senkki tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, ja se on saatavilla ajattomassa mustassa värissä. Tämä tekee Vuono senkistä täydellisen lisän monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin.

Vuono senkki on valmistettu korkealaatuisesta MDF-levystä, joka tunnetaan kestävyydestään ja tasaisesta pinnastaan. MDF on suosittu valinta huonekalumateriaalina, sillä se ei vääntyile tai halkeile ajan myötä. Tämä varmistaa, että Vuono senkki säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan. Musta viimeistely lisää sen modernia ja ylellistä ilmettä, joka sulautuu saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hintalaatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä. Tämä senkki on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta, jolloin saat laadukkaan huonekalun kohtuuhintaan.

Vuono senkki on monipuolinen huonekalu, joka sopii erilaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Voit sijoittaa sen olohuoneeseen, ruokailutilaan, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Sen tilavat kaapit ja laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa, pitäen kotisi järjestyksessä ja siistinä. Musta väri tuo huoneeseen modernia eleganssia ja syvyyttä, tehden siitä näyttävän sisustuselementin.

Vuono senkin minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Musta väri on monipuolinen ja sopii hyvin yhteen muiden värien ja materiaalien kanssa. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono senkki sulautuu siihen täydellisesti. Sen minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.