Tästä vielä lisäale -20%

Laatutakuu

Sumu matto pyöreä ⌀ 200 cm, harmaa
Sumu matto pyöreä ⌀ 200 cm, harmaa
Sumu matto pyöreä ⌀ 200 cm, harmaa
Sumu matto pyöreä ⌀ 200 cm, harmaa

Sumu   matto pyöreä ⌀ 200 cm, harmaa

59 €

199 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Harmaa

Koko:Ø 200

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Sumu matto on juuri se, mitä tarvitset! Tämä laadukas matto on suunniteltu tarjoamaan erinomaista hinta-laatusuhdetta ja lisäämään tilaan modernia ilmettä. Sumu matto on saatavilla kahdessa eri koossa, 160 cm ja 200 cm halkaisijalla, mikä tekee siitä sopivan valinnan erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Kolme harmonista värivaihtoehtoa – harmaa, beige ja valkoinen – tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa sisustustyyliin.

Laadukas ja kestävä valinta

Sumu matto on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen pehmeä ja tiivis kudonta tarjoaa miellyttävän tunteen jalan alla ja lisää mukavuutta kotiisi. Maton kestävä rakenne varmistaa, että se säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään, vaikka sitä käytettäisiin vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa.

Monikäyttöinen ja helppohoitoinen

Sumu matto on monipuolinen valinta, joka sopii erinomaisesti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, ruokailutilaan tai eteiseen. Pyöreän muotonsa ansiosta se lisää mielenkiintoisen visuaalisen elementin ja luo pehmeyttä huoneen kulmiin. Harmaa, beige ja valkoinen värivaihtoehto sopivat täydellisesti yhteen erilaisten sisustustyylien ja väripalettien kanssa. Lisäksi nämä värit ovat käytännöllisiä, sillä ne auttavat piilottamaan likaa ja pölyä, tehden matosta helppohoitoisen ja pitkäikäisen.

Moderni ja ajaton design

Sumu matto on suunniteltu moderniin kotiin, jossa arvostetaan yksinkertaisuutta ja eleganssia. Harmaan, beigen ja valkoisen sävyjen yhdistelmä on ajaton ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä pyöreä matto lisää tilaan hienostuneisuutta ja luo harmonisen ilmapiirin. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kotiinsa tyylikkyyttä ja mukavuutta.

Loistava hinta-laatusuhde

Sumu matto tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että saat kauniin ja käytännöllisen maton kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee Sumu matosta erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja edullista sisustusratkaisua kotiinsa.

Yhteenveto

Sumu matto on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Saatavilla kahdessa koossa – 160 cm ja 200 cm – se sopii erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Harmaa, beige ja valkoinen väri tekevät siitä monikäyttöisen ja helposti yhdistettävän monenlaisiin sisustustyyleihin. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat pitkäikäisyyden, ja erinomainen hinta-laatusuhde varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi

Useita kokoja: 160x230 cm, 200x300 cm sekä pyöreä 160 cm ja pyöreä 200 cm