Tästä vielä lisäale -20%

Laatutakuu

Bombay koristetyyny 45x45 cm
Bombay koristetyyny 45x45 cm
Bombay koristetyyny 45x45 cm

Bombay   koristetyyny 45x45 cm

19 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Keltainen

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Bombay koristetyyny on erinomainen valinta! Tämä tyylikäs tyyny tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen ja on valmistettu 100% puuvillasta, mikä takaa sen pehmeyden ja laadun. Bombay koristetyyny on saatavilla viidessä kauniissa värissä: valkoinen, vaaleanharmaa, laventeli, keltainen ja vihreä. Sen koko on 45x45 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sohvalle, sängylle tai nojatuolille.

Laadukkaat materiaalit ja kestävyys

Bombay koristetyyny on valmistettu korkealaatuisesta 100% puuvillasta, mikä tekee siitä pehmeän ja miellyttävän käyttää. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka hengittää hyvin ja on helppo pitää puhtaana. Sisätyyny on täytetty polyesterillä, mikä takaa sen muotoutuvuuden ja mukavuuden. Polyesteritäyte säilyttää hyvin muotonsa ja tekee tyynystä kestävän ja pitkäikäisen.

Monipuolinen ja tyylikäs

Bombay koristetyyny on monipuolinen sisustuselementti, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen ajaton design ja kauniit värit tekevät siitä helposti yhdistettävän muihin tekstiileihin ja huonekaluihin. Valittavissa olevat värit – valkoinen, vaaleanharmaa, laventeli, keltainen ja vihreä – tuovat kotiisi raikkautta ja piristystä, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai lastenhuone.

Mukavuus ja käytännöllisyys

Bombay koristetyyny ei ole pelkästään tyylikäs, vaan myös erittäin mukava. Sen pehmeä puuvillapäällinen ja joustava polyesteritäyte tarjoavat täydellisen tuen ja mukavuuden, olipa kyseessä sitten rentoutumishetki sohvalla tai lukuhetki sängyssä. Tyynyn koko 45x45 cm tekee siitä ihanteellisen sekä koristeeksi että käytännölliseen käyttöön.

Loistava hinta-laatusuhde

Bombay koristetyyny tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että saat kauniin ja käytännöllisen tyynyn kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee Bombay koristetyynystä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja edullista sisustuselementtiä kotiinsa.

Yhteenveto

Bombay koristetyyny on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä. Sen koko 45x45 cm ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä monipuolisen ja elegantin lisän mihin tahansa huoneeseen. Valittavissa olevat kauniit värit – valkoinen, vaaleanharmaa, laventeli, keltainen ja vihreä – tuovat kotiisi raikkautta ja väriä. Laadukas puuvillapäällinen ja polyesteritäyte takaavat pitkäikäisyyden ja mukavuuden, ja erinomainen hinta-laatusuhde varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.