Frida   runkopatja 90x200, pussijousitus

.....

299 €

-20% lisäetu ostoskorilla kun ostat vähintään 100€:lla. Ei koske Suomen Halvin? - tuotteita.

Koko:90 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Frida runkopatja

Frida runkopatja 90x200 cm on täydellinen valinta laadukkaaseen ja mukavaan uneen. Tämän runkopatjan pussijousitus tarjoaa erinomaisen nukkumismukavuuden, joka mukautuu kehosi tarpeisiin ja tukee sinua juuri oikeista kohdista. Frida runkopatja ei ainoastaan paranna unesi laatua, vaan tuo myös iloa makuuhuoneen sisustukseen sen raikkaalla ja energisellä pinkillä värillä. Tämä patja tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen, tehden siitä luotettavan ja edullisen valinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

Pussijousitus – yksilöllistä mukavuutta

Frida runkopatjassa on laadukas pussijousitus, joka takaa erinomaisen tuen ja mukavuuden. Pussijousituksen etuna on, että jokainen jousi toimii itsenäisesti, jolloin patja mukautuu kehosi painon mukaan ja tukee juuri oikeista kohdista. Tämä vähentää kehoon kohdistuvaa painetta ja parantaa nukkumisasentoa, mikä takaa levollisen ja palauttavan unen yön aikana. Pussijousitus myös ehkäisee patjan liiallista painumista, säilyttäen sen muodon ja mukavuuden vuosia.

Raikas ja pirteä pinkki väri

Frida runkopatjan pinkki väri tuo iloa ja eloisuutta makuuhuoneeseen. Tämä raikas sävy tekee patjasta erottuvan elementin, joka lisää tilaan persoonallisuutta ja leikkisyyttä. Pinkki on rohkea valinta, joka sopii erityisesti nuorten huoneisiin tai niille, jotka haluavat tuoda tilaan ripauksen väriä ja iloa. Tämä patja ei pelkästään tarjoa mukavaa nukkumispaikkaa, vaan toimii myös katseenvangitsijana sisustuksessa.

Tukeva ja kestävä rakenne

Frida runkopatjan tukeva runko ja laadukkaat materiaalit takaavat sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Patjan kestävä rakenne tukee hyvin kehoa ja säilyttää muotonsa käytössä pitkään. Tämä tekee Frida runkopatjasta luotettavan valinnan, joka säilyy mukavana ja tukevana vuodenajasta toiseen. Lisäksi patjan helppohoitoisuus tekee siitä vaivattoman ylläpitää.

Sopii monenlaisiin tarpeisiin

Frida runkopatja 90x200 cm on ihanteellinen valinta yhden hengen sängyksi. Se sopii erinomaisesti niin lasten- ja nuortenhuoneisiin kuin aikuistenkin käyttöön, tarjoten tilaa ja mukavuutta yksin nukkuvalle. Patjan kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti sijoitettavan niin pieniin kuin suurempiinkin huoneisiin.

Yhteenveto

Frida runkopatja 90x200 cm pinkillä verhoilulla ja pussijousituksella yhdistää tyylin, mukavuuden ja kestävyyden täydellisesti. Tämä runkopatja tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, tehden siitä fiksun valinnan laadukasta ja tukevaa unta arvostavalle. Valitse Frida runkopatja ja nauti levollisesta ja mukavasta unesta, joka parantaa hyvinvointiasi joka yö!

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus