Dunga matto 80x150 cm
Dunga matto 80x150 cm
Dunga matto 80x150 cm
Dunga matto 80x150 cm
Dunga matto 80x150 cm

Dunga   matto 80x150 cm

39 €

79 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse väri:Harmaa

Koko:80 x 150

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Dunga matto – monikäyttöinen ja kestävä valinta

Dunga matto on täydellinen ratkaisu, kun etsit laadukasta ja monikäyttöistä mattoa, joka sopii sekä ulko- että sisätiloihin. Tämä matto yhdistää loistavan hinta-laatusuhteen ja tyylikkään ulkonäön, tehden siitä erinomaisen valinnan moneen eri käyttötarkoitukseen.

Kestävä ja helppohoitoinen materiaali

Dunga matto on valmistettu sileäksi kudotusta polypropeenista, joka on erittäin kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Polypropeenin ansiosta matto kestää hyvin kulutusta ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään. Maton pohja on myös polypropeenia, mikä tekee siitä tukevan ja pitkäikäisen. Tämä matto on suunniteltu kestämään arjen haasteita, joten se sopii mainiosti vilkkaisiin kotitalouksiin ja julkisiin tiloihin.

UV-suojaus ja homeenesto

Dunga matossa on UV-suojaus, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin auringonvaloa ilman haalistumista. Tämä tekee matosta erinomaisen valinnan ulkotiloihin, kuten terasseille ja parvekkeille. Lisäksi matossa on homeenesto-ominaisuus, joka estää homeen muodostumista kosteissa olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Dunga matto säilyy kauniina ja käyttökelpoisena vuodesta toiseen, vaikka se altistuisi vaihteleville sääolosuhteille.

Monipuoliset koko- ja muotovaihtoehdot

Dunga mattoa on saatavilla useissa eri koko- ja muotovaihtoehdoissa, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Valittavissa on pyöreä matto halkaisijaltaan 120 cm tai 160 cm, sekä suorakulmainen matto kooltaan 160x230 cm. Tämä monipuolisuus mahdollistaa maton käytön monenlaisissa tiloissa ja sisustustyyleissä.

Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön

Dunga matto on suunniteltu kestämään sekä ulko- että sisäkäyttöä. Sen kestävä materiaali ja erityisominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan terassille, parvekkeelle, eteiseen, olohuoneeseen tai mihin tahansa tilaan, jossa tarvitaan kestävää ja helppohoitoista mattoa. Olipa tarpeesi mikä tahansa, Dunga matto tarjoaa tyylikkään ja käytännöllisen ratkaisun.

Yhteenveto

Dunga matto on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä ja monikäyttöisyyttä. Sen sileäksi kudottu polypropeenipinta, UV-suojaus ja homeenesto takaavat maton pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden. Monipuoliset kokovaihtoehdot ja tyylikäs design tekevät siitä sopivan valinnan niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Valitse Dunga matto ja nauti kauniista ja kestävästä matosta, joka palvelee sinua vuosia.