Estelle   lankkupöytä 140x95 smoked tammi

493 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Jalkamalli:U-jalka

Koko:140 x 95 cm

Valitse kansilevyn väri:Savutammi

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Estelle ruokapöytä – elegantti ja kestävä valinta ruokailutilaasi

Etsitkö ruokapöytää, joka yhdistää tyylikkyyden ja kestävyyden? Estelle ruokapöytä on juuri se, mitä tarvitset. Tämä kaunis ruokapöytä, kooltaan 140x95 cm, on valmistettu laadukkaasta smoked tammesta, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja ajattoman eleganssin. Estelle ruokapöytä tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen, tehden siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

Laadukas smoked tammi – luonnollinen ja lumoava

Estelle ruokapöytä on valmistettu korkealaatuisesta smoked tammesta, joka on käsitelty huolellisesti säilyttääkseen luonnollisen kauneutensa ja lujuutensa. Smoked tammi tuo pöydälle ainutlaatuisen, tumman sävyn, joka luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin ruokailutilaasi. Tämä materiaali on tunnettu kestävyydestään ja upeasta ulkonäöstään, joka paranee vain ajan myötä.

Käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu

Estelle ruokapöytä on kooltaan 140x95 cm, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin perhe- kuin vieraskäyttöön. Sen tilava pinta mahdollistaa mukavat ja rennot ruokailuhetket suuremmallakin seurueella. Pöydän tukeva rakenne ja laadukkaat materiaalit varmistavat, että se pysyy vakaana ja kauniina vuosienkin käytön jälkeen. Estelle ruokapöydän elegantti muotoilu tekee siitä katseenvangitsijan kaikissa ruokailutiloissa.

Sopii monenlaisiin sisustustyyleihin

Estelle ruokapöydän ajaton muotoilu ja kaunis smoked tammi tekevät siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa sisustuksesi moderni, klassinen tai skandinaavinen, Estelle ruokapöytä tuo tilaan hienostunutta eleganssia ja luonnollista charmia. Voit täydentää kokonaisuuden esimerkiksi saman sarjan tuoleilla tai luoda kontrastia erilaisilla materiaaleilla ja väreillä.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Estelle ruokapöytä tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen. Korkealaatuinen smoked tammi ja huolellinen viimeistely takaavat, että pöytä säilyttää kauneutensa ja käyttökelpoisuutensa pitkään. Tämä ruokapöytä on investointi, joka tuo ruokailutilaasi lisää mukavuutta ja estetiikkaa, tehden siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laatua ja kestävyyttä.

Yhteenveto

Estelle ruokapöytä on elegantti ja kestävä valinta, joka tuo ruokailutilaasi tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Sen 140x95 cm koko ja laadukas smoked tammi tekevät siitä monipuolisen ja pitkäikäisen lisän mihin tahansa kotiin. Estelle ruokapöytä tarjoaa loistavan hinta-laatusuhteen ja ajattoman muotoilun, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Valitse Estelle ruokapöytä ja nauti tyylikkäästä ja kestävästä ruokailutilasta, joka palvelee sinua vuosia.