Social BBQ & Nordruokailuryhmä grillipöydällä 176x110 neljälle

2 825 €

Tästäkin tuotteesta kassalla vielä lisäetu-20%

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Huikea uutuus grillailun ystäville! Mitäpä jos kaikki voisivat istua saman pöydän ääreen ja nauttia kiireettömästä ajasta yhdessä seurustellen ja hyvän ruoan parissa - samalla ruokaa laittaen? Grillipöytä tekee tämän mahdolliseksi! Alunperin aasialaisesta ruokakulttuurista lähtöisin oleva social dining on rantautunut nyt myös Suomeen. Raa’at esivalmistellut ruoat tuodaan pöytään ja ne kokataan yhdessä seurustelun lomassa.

Grillipöytä neljälle hengelle. Tuppeensahatusta massiivipuusta valmistetussa pöydässä on integroitu 3-osainen grillielementti. 100% kotimainen grillipöytä on käsityönä valmistettu. Pöydän pinta on laadukasta massiivipuuta, grilliosat ja jalat terästä. Grilliosa on erikseen irroitettava. Monikäyttöistä grilliä voi käyttää grillaamiseen, savustamiseen ja terassin lämmittämiseen. Siinä voi polttaa hiiltä, brikettejä, puuta ja pellettiä.

Nord-kuppituoli kilpailee samassa tyylikkyyssarjassa kuin sisäruokatuolit! Kapeat suippojalat ja siro istuin saavat tuolin näyttämään ilmavammalta ja nykyaikaisemmalta kuin perinteiset kuppituolit.

Mikäli puutarhapöytäsi ja aurinkovarjosi ovat massiivisia, kevennät ilmettä huomattavasti Nord-puutarhatuolilla. Tämä ulkotuoli täydentää hienosti myös kepeälinjaisia puutarhakalusteita, kuten skandityylisiä ulkosohvia ja ulkonojatuoleja.