Silkrunkopatja 90x200 cm

848 €

Koko:90 x 200

Yli 4 viikkoa

Räätälöi unelmiesi patja järkihintaan!

Belluksen Silk-sarjasta räätälöit unelmiesi patjan järkihintaan. Runkopatja mukautuu kehosi muotoon sen 5-vyöhykejärjestelmän ja tarkasti valittujen materiaalien ansiosta, auttaen kehoasi rentoutumaan yön aikana ja aikaansaaden erinomaisen nukkumiskokemuksen. Runkopatja onkin yleisin vuodetyyppi, sopien niin aikuisille kuin nuortenhuoneeseen tai vaikka vierasvuoteeksi.

Silk-runkopatjassa on alimpana havupuurunko, jonka päällä kuitukangas sekä Bonnel-jousisto. Näiden päällä on ekohuopa sekä jämäkkä ja hyvin muotoutuva kylmävaahtopatja 5-vyöhykejaetuilla pussijousituksilla, jossa jouset on pakattu omiin erityisiin kangaspusseihin. Pusseihin laitto vähentää myös jousien kulumista, estää turhaa ääntä ja niiden liikkumista patjan sisällä. Päällimmäisenä on vielä hengittävä vaahtomuovinen sijauspatja pidentämässä runkopatjan käyttöikää ja lisäämässä pintapehmeyttä.

Ohessa alkaen-hinnat eri kokovaihtoehdoille Porto-sisustuskankaalla (hr4) verhoiltuna, profiloidulla vaahtomuovisijauspatjalla sekä puujaloilla. Sängynpääty myydään erikseen. Voit valita lisähintaan sängyn verhoilun myös muista yli 200 verhoiluvaihtoehdoista, myös jalka- ja sijauspatjavaihtoehtoja on useita. Lisätietoa näistä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.