Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Nature jenkkisänky

Luonnollisempia unia kotimaisessa sängyssä!

Tee sekä itsellesi että luonnolle palvelus ja panosta ympäristöystävälliseen patjaan. Nature jenkkisänky ei ole ainoastaan poikkeuksellisen hyvä nukkua, vaan myös ekologinen valinta!

Nature-patjamalliston keskiössä ovat luonnonmukaisuus sekä paras mahdollinen nukkumismukavuus. Patjojen pääraaka-aineena toimii 100 prosenttinen luonnonkumi, joka on biohajoavaa. Myös muut käytetyt materiaalit on valittu luonnollisuutta vaalien!

Sen lisäksi, että Nature-patjat ovat luonnonmukaisesti valmistettuja, ovat ne myös salaisuus levollisiin yöuniin. Patjojen ensiluokkainen nukkumismukavuus on vertaansa vailla! Elastinen luonnonkumi materiaalina säilyttää muotonsa kovassakin käytössä ja on kaiken huipuksi vielä hypoallergeeninen sekä hygieeninen. Valmistuksessa on hyödynnetty patentointua Healthtech-teknologiaa, joka vähentää bakteerien ja virusten pesiytymistä sänkyyn!

Patja muotoutuu kehon oman fysiikan mukaan, joten tämä sänky tarjoaa levolliset yöunet ihan jokaiselle! Voit valita patjaosan kovuudeksi joko mediumin tai hardin. Lisäksi patjan voi halutessaan jakaa kahteen eri jäykkyyteen.