Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Ruokailuryhmät 2 hengen ruokailuryhmät

Kahden hengen ruokailuryhmä

Kahden hengen ruokailuryhmässä on usein neliönmallinen ruokapöytä. Tarvittaessa pöydän vierustalle voi hankkia myös jakkaran sellaisia hetkiä varten, kun ruokailemaan on tulossa kolmekin henkeä. Kahden hengen ruokailuryhmä sopii parhaiten sinkkutalouksiin tai pariskunnille. Pieni ruokailuryhmä on kätevä valinta siron kokonsa ansiosta – kahden hengen ruokailuryhmä säästää runsaasti tilaa verrattuna esimerkiksi neljän hengen ruokailuryhmään. 

Kahden hengen ruokailuryhmä pelastaa tilat, joissa ruokapöydälle ei tunnu löytyvän sopivaa paikkaa. Esimerkiksi avokeittiöissä ruokailuryhmän sijoittelu saattaa joskus tuottaa päänvaivaa ja tilasta olisi mukava tehdä ihanan avara. Tällöin siro kahden hengen ruokailuryhmä saattaa olla paras valinta. Myös yksiöihin ja pieniin keittiöihin kahden hengen ruokailuryhmä on erinomainen ratkaisu.

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä 2 hengen ruokailuryhmä edullisesti omaan keittiöösi!

Ruokailuryhmät kahdelle

Kahdelle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä sopii pieneenkin asuntoon. Kompaktinkokoinen ruokapöytä yhdessä tyylikkäiden tuolien kanssa luo mukavat puitteet arjen aterioinnille. Kahden hengen ruokailuryhmä ei tee tilasta turhan ahdasta, mutta tarjoaa silti viihtyisän paikan ruokailulle. Pieni keittiö ei näytä täyteen ahdetulta, kun valitset sinne siron ja tyylikkään kahden hengen ruokailuryhmän. Mukavuudesta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä kahden hengen ruokailuryhmä on aivan yhtä viihtyisä kuin isommille kokoonpanoillekin suunnitellut ruokailuryhmät.

2 hengen ruokailuryhmiä löytyy useissa eri tyyleissä ja materiaaleissa. Maskun monipuolisesta valikoimasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Musta 2 hengen ruokailuryhmä on klassisen kaunis valinta, mutta valkoinen 2 hengen ruokailuryhmä tuo raikkautta sisustukseen. Toisaalta puinen ruokailuryhmä tekee huoneeseen ihanan luonnonläheisen tunnelman. Entä haluaisitko tuoleihin pehmoisen istuimen vai kuppimallisen muotoilun? Onneksi valinnanvaraa riittää yllin kyllin ja voit valita upean kokonaisuuden oman makusi mukaan!