Etusivu / Huoneet / Ruokailutila

Ruokailutila

Ruokailutila

620 tuotetta

Näytetään 23 / 620 kpl

Ruokailutilan kalusteet

Millainen sisustus ruokailutilaan? Ruokailutilassa napostelet aamupalan, vaihdat kuulumiset kotiväen kanssa ja kestitset illallisvieraita. Ei ole yhdentekevää, millaiset ruokailutilan kalusteet kehystävät jokapäiväistä arkeasi. Laadukas ruokapöytä on ruokailuryhmän keskus, jonka äärellä taittuu lukuisat hetket yhdessä perheen kanssa. 

Ruokailutilan sisustus syntyy, kun pohdit vastauksia seuraaviin kysymyksiin: 

Millaista tilaa sisustat? Onko kyseessä suurempi huone vai kompakti kerrostaloyksiö?

Onko kiikarissa 2 hengen pöytä, 4 hengen pöytä, 6 hengen pöytä vai 8 hengen pöytä? 

Millaisia materiaaleja haluat keittiökalusteisiisi? Näyttävät mustat nahkatuolit ruokapöydän rinnalle vai perinteistä valkoista puuta keittiökalusteisiin?  

Meiltä löydät yksittäiset ruokapöydän tuolit, ruokapöydät, penkit sekä ruokailuryhmät monenlaisiin tiloihin. Tutustu edullisiin ruokailutilan kalusteisiin valikoimaan Maskun verkkokaupassa tai vieraile myymälässämme ostoksilla.  

Miten valita kalusteet keittiöön? 

Ruokailutilan kalusteiden tulee kestää elämää, mutta olla myös ilo silmälle. Suuresta ruokailuryhmien valikoimastamme löytyy ruokapöytiä jokaiseen keittiöön monessa eri koossa ja sävyssä. Myös ruokapöydän tuoleissa riittää runsaasti valinnanvaraa. 

Olisiko toiveissasi pieni kahden hengen neliskanttinen pöytä tai suuri pyöreä ruokapöytä, johon mahtuu enemmän ruokailijoita. Saat meiltä isot neuvotteluhuoneen pöydät tuoleineen, kuten myös perinteisemmät kuuden tai kahdeksan hengen ruokailuryhmät kotiin tai mökille. Jatkettavalla ruokapöydällä loihdit tarvittaessa lisää tilaa. 

Suuressa suosiossa ovat tällä hetkellä tammiset lankkupöydät, perinteiset valkoiset ruokapöydät sekä pyöreät ruokapöydät. Löydät meiltä myös neliskanttisen, kiiltovalkoisen ja lasikantisen ruokapöydän monessa eri koossa.   

Kesän ajaksi ruokaryhmävalikoimamme kasvaa hurjasti, sillä ulkokäyttöön sopivat ruokapöydät ja -tuolit lisäävät valinnanvaraa esimerkiksi lasitetulle terassille tai muuhun oleskelutilaan.  

Ruokatuolin tulee olla kestävä, kaunis ja sisustukseen sopiva. Voit yhdistellä lähes minkä tahansa tuolin haluamaasi ruokapöytään. Valitse siis ruokapöydän tuolin malli, materiaali ja muoto toiveidesi mukaan, ja rakenna ruokaryhmäkokonaisuus juuri sinun kotiisi sopivaksi! 

Miten hoidan ruokailutilan kalusteita? 

Ruokailutilan kalusteita kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Huoltotoimenpiteet riippuvat siitä, mistä materiaalista ruokailutilan kalusteet on tehty. Esimerkiksi puisia lankkupöytiä kannattaa öljytä muutaman kerran vuodessa. Muovinen ruokapöytä sen sijaan ei juuri huoltoa kaipaa ja myös metallinen runko on hyvin helppohoitoinen. Kootut ohjeet eri materiaalien hoitoon löydät täältä. 

Tutustu keittiökalusteiden valikoimaamme verkkokaupassa tai kysy lisätietoa lähimmästä Masku-myymälästäsi.