Etusivu / Huoneet / Ruokailutila

Ruokailutila

Millainen sisustus ruokailutilaan? Ruokailutilassa napostelet aamupalan, vaihdat kuulumiset perheen kanssa ja kestitset illallisvieraita. Ei ole yhdentekevää, millaiset ruokailutilan kalusteet kehystävät jokapäiväistä arkeasi. Laadukas ruokapöytä on ruokailuryhmän keskus, jonka äärellä taittuu lukuisat hetket yhdessä perheen kanssa. 

Tarjoamme laadukkaat vaihtoehdot erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Valikoimastamme löydät ruokapöydät eri kokoisina ja muotoisina sekä mukavat ja ergonomiset tuolit. Rakenna mieleisesi kokonaisuus itse tai tutustu valmiiksi koottuihin ruokailuryhmiimme.

Ruokailutilan sisustus syntyy, kun pohdit vastauksia seuraaviin kysymyksiin: 

Millaista tilaa sisustat? Onko kyseessä suurempi huone vai kompakti kerrostaloyksiö? Onko kiikarissa 2 hengen pöytä, 4 hengen pöytä, 6 hengen pöytä vai 8 hengen pöytä? Millaisia materiaaleja haluat keittiökalusteisiisi? Näyttävät mustat nahkatuolit ruokapöydän rinnalle vai perinteistä valkoista puuta keittiökalusteisiin?

Meiltä löydät yksittäiset ruokapöydän tuolit, ruokapöydät, penkit sekä ruokailuryhmät monenlaisiin tiloihin. Tutustu edullisiin ruokailutilan kalusteisiin Maskun verkkokaupassa tai vieraile myymälässämme ostoksilla.

Miten valitsen kalusteet keittiöön?

Ruokailutilan kalusteiden tulee kestää elämää, mutta olla myös ilo silmälle. Suuresta ruokailukalusteiden valikoimastamme löytyy ruokapöytiä ja -tuoleja jokaiseen keittiöön monessa eri koossa ja sävyssä.

Olisiko toiveissasi pieni kahden hengen pöytä tai suuri pyöreä ruokapöytä, johon mahtuu enemmänkin ruokailijoita. Saat meiltä isot neuvotteluhuoneen pöydät tuoleineen, kuten myös perinteisemmät kuuden tai kahdeksan hengen ruokailuryhmät kotiin tai mökille. Jatkettavalla ruokapöydällä loihdit tarvittaessa lisää tilaa ruokailuun.

Suuressa suosiossa ovat tällä hetkellä tammiset lankkupöydät, perinteiset valkoiset ruokapöydät sekä pyöreät ruokapöydät. Löydät meiltä myös neliskanttisen, kiiltovalkoisen ja lasikantisen ruokapöydän monessa eri koossa. Kesän ajaksi ruokailuryhmävalikoimamme kasvaa hurjasti, sillä ulkokäyttöön sopivat ruokapöydät ja -tuolit lisäävät valinnanvaraa esimerkiksi lasitetulle terassille tai muuhun oleskelutilaan.

Ruokatuolin tulee olla kestävä, kaunis ja sisustukseen sopiva. Voit yhdistellä lähes minkä tahansa tuolin haluamaasi ruokapöytään. Valitse siis ruokapöydän tuolin malli, materiaali ja muoto toiveidesi mukaan, ja rakenna ruokaryhmäkokonaisuus juuri sinun kotiisi sopivaksi!

Miten hoidan ruokailutilan kalusteita?

Ruokailutilan kalusteita kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Huoltotoimenpiteet riippuvat siitä, mistä materiaalista ruokailutilan kalusteet on tehty. Esimerkiksi puisia lankkupöytiä kannattaa öljytä muutaman kerran vuodessa. Muovinen ruokapöytä sen sijaan ei juuri huoltoa kaipaa ja myös metallinen runko on hyvin helppohoitoinen. Tutustu keittiökalusteiden valikoimaamme verkkokaupassa tai kysy lisätietoa lähimmästä Masku-myymälästäsi!

781 tuotetta

Näytetään 24 / 781 kpl