Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet Vitriinit Kuura ruokapöydän tuoli

Kuura tuoli

Ylellisyyttä ruokailutilaan!

Moderni ja kaunis Kuura-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä juhlallisen ilmeen antavaa metallin hohdetta. Täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon. Tuoliin on saatavana eri verhoilumateriaaleja niin struktuuripintaisista sekä laadukkaista verhoilukankaista kulutusta kestäviin sekä helppohoitoisiin nahkavaihtoehtoihin. Lisäksi tuolissa on metallinen kahva vakiona selän yläosassa, jonka avulla tuoli on helposti liikuteltavissa. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Euroopassa tehdyn tuolin valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Kuura-ruokatuoli on räätälöitävissä omaan sisustustyyliin sopivaksi. Voit valita verhoilumateriaalin sadoista kangas- tai nahkavaihtoehtoehdoista ja voit valita tuolin ruostumattomien teräsjalkojen värin joko metallisena tai mustan värisenä. Lisäksi tuoli on saatavana myös kahva selän takaosaan kiinnitettynä tai kokonaan ilman kahvaa. Lisätietoja räätälöintimahdollisuuksista löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

Näyttävät Kuura-ruokatuolit on helppo yhdistää eri ruokapöytien kanssa. Esimerkiksi tuolit ja saman valmistajan rustiikkitamminen, jykevä Lankku-ruokapöytä muodostavat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Tuolit on helppo yhdistää myös Line-ruokapöydän kanssa.

  • Leveys: 48 cm
  • Korkeus: 84 cm
  • Pituus: 57 cm
  • Syvyys: 57 cm
  • Istuinkorkeus: 48 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 102122