Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Säilytyskalusteet Vitriinit Nelson rahi

Nelson rahi

Valitse laatua kotiisi!

Käytännöllinen ja laadukas avattava Nelson-rahi on monikäyttöinen kaluste. Se muuttuu tarvittaessa jalkarahista vaikka tarjottimen avulla pöydäksi ja helpon siirreltävyyden ansiosta se toimii myös ylimääräisenä istuimena.

Lisähintaan voit valita rahiin itseäsi miellyttävän jalkavaihtoehdon sekä räätälöidä verhoilun useista eri kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Myös värivaihtoehtoja on monia. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Ohessa alkaen-hinta annetulla verhoilulla.

Käsityönä tehty, Pohjanmaan Kalusteen valmistama massiivipuinen rahi sopii hyvin yhteen Nelson-sohvasarjan muiden kalusteiden kanssa tai voit käyttää sitä ihan sellaisenaan. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia. Rahissa on lisäksi no-zag –jousitus, joka antaa rahille jämäkkyyttä. Testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Sekoitekangasverhoilussa on otettu huomioon kankaan kestävyys arkikäytössä. Korkeita jalkavaihtoehtoja löytyy lisäksi useita ja lisävarusteena rahiin on mahdollista saada myös efektitikkaus valkoisena tai mustana.

 • Rungon materiaali:

  Tukeva ja kestävä massiivipuurunko, jossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Rahin pehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 35kg/m3 / kovuus 100N). Rahissa on no-zag –jouset. Useita jalkavaihtoehtoja ja väreinä on luonnonväri, pähkinä, wenge ja tammi.

 • Pohjanmaan® käyttää sohvakalusteissaan vain parhaimpia verhoilukäyttöön tarkoitettuja kankaita. Kaikki Pohjanmaan® verhoilukankaat on valmistettu ja testattu käyttö- ja lujuusominaisuuksiensa osalta kansainvälisten EN ISO -standardien mukaisesti. Kaikille kankaille on myös tehty savuke- eli syttymistesti (EN 1021-1: 1993).

  Diamonds-kangas: sekoitekangas Hankauskesto (martindale): 40 000 kierrosta (erittäin kovaan käyttöön) Valonkesto: 5 (erittäin hyvä)

  Shetland-kangas: sekoitekangas Hankauskesto (martindale): 45 000 kierrosta (erittäin kovaan käyttöön) Valonkesto: 5 (erittäin hyvä)

  Yedi-kangas: sekoitekangas Hankauskesto (martindale): 84 000 kierrosta (erittäin kovaan käyttöön) Valonkesto: 5 (erittäin hyvä)

  Verhoilun voit valita myös muista verhoiluvaihtoehdoista, ja rahia on saatavana myös nahkaisena. Värivaihtoehtoja on satoja. Lisätietoa vaihtoehdoista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

 • Rungon takuu: 20 vuotta
 • Tuotenumero: muokattava-159255