Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Sohvat ja nojatuolit Rahit

Rahit

Luo uutta ilmettä sisustukseen kivan värisellä rahilla!  Rahin voi sommitella yhteensopivaksi sohvan kanssa tai sitten se voi olla erottuva, hauska yksityiskohta sisustuksessa.

Rahista on moneksi! Siistin ulkomuotonsa lisäksi se on käytännöllinen kaluste. Saat oikaistua jalat rentoon asentoon rahin päälle. Rahi voi olla istuin, jonka päällä seurustelet vieraiden kanssa. Monikäyttöinen rahi taittuu myös sohvapöydäksi, kun asetat sille tasaisen tarjottimen. 

Raheja on paljon erilaisia. Mallistomme rahien verhoilujen ja kokojen kirjo on laaja. Vuoderahi taittuu käden käänteessä varavuoteeksi. Joissakin raheissa on säilytystilaa sisällä.

Rahit

Rahit

Rahi viimeistelee rentoutumisen! Käytännöllinen ja jämäkkä rahi on monikäyttöinen kaluste joka taipuu moneen. Jalkojen tueksi suunniteltu muhkea penkki kutsuu pitkille viihtyisille keskusteluille ja sen päällä on helppo lepuuttaa jalkoja vaikka työpäivän päätteeksi. Tarvittaessa se muuttuu jalkarahista tarjottimen avulla pienen tilan oivaksi apupöydäksi ja helpon siirreltävyyden ansiosta rahit toimivat myös ylimääräisinä istuimina.

Huippulaadukas nahkarahi tuo myös ripauksen designia sisustukseesi. Pelkistetty tyyli, ylellinen nahkaverhoilu ja metallijalat tuovat luksusta viimeistellen olohuoneeseesi ilmeen. Saat myös kaivattua lisätilaa yhdistämällä rahin sohvaasi divaaniksi tai käyttämällä sitä sohvapöytänä. Avattavan rahin sisälle voit säilöä myös helposti pikkutavaroita.

Millaisen rahin sitten haluaisin?

Raheja löytyy onneksi moneen makuun. On pyöreitä, neliöitä kuin suorakaiteen muotoisia. Löytyy pieneen tilaan sopivia kuin suurempia, sohvan kanssa divaaniosaksi yhdistettäviä raheja. Myös verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja on useita. Voit haluta kenties olohuoneeseen italialaista tyylikyyttä ja designia nahkaisen rahin muodossa tai lastenhuoneeseen kestävällä verhoilukankaalla päällystetyn ja kotimaista käsityötä olevan avattavan rahin jonne säilöä lasten lelut. Verhoilua ja rahin kokoa valittaessa kannattaa kuitenkin ensin pohtia millaiseen käyttöön se tulee, rahin verhoilunmateriaalin huollettavuuteen sekä kestävyyteen.