Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Toimistokalusteet Työpöydät

Työpöydät

Toimivat ja ergonomiset työpöydät kotitoimistoon. 

Työpöydän valinta kannattaa tehdä ergonomia edellä, mutta myös pöydän ulkonäöllä on merkitystä. Valikoimamme kattaa työpöydät ja työtuolit niin koululaisten, opiskelijoiden kuin etätyöläistenkin tarpeisiin.

Olipa haussa sitten toimistopöytä, tietokonepöytä, koulupöytä tai kirjoituspöytä, työpöytiemme malleissa ja materiaaleissa riittää valinnan varaa erilaisten työtilojen sisustamiseen. 

Millaisia ominaisuuksia työpöydältäsi toivot? Meiltä löydät malleja, joissa on korkeudensäätömahdollisuus, bluetooth-yhdistettävyys, laatikosto ja kaapisto. Säätöpöytä eli sähköpöytä työhuoneessa mahdollistaa työskentelyn ergonomisesti seisten. Koulupöydän tai kirjoituspöydän kaapeissa ja laatikostoissa säilytät tärkeät paperit ja toimistotarvikkeet siististi.

Tutustu työpöytien valikoimaan verkkokaupassa ja lisätietoa saat toimistokalusteiden asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi. 

Työpöydät

Työpöydät

Meiltä löytyy työpöydät niin koululaisille, opiskelijakämppiin kuin kotikonttoreihinkin. Valitset vain haluamasi materiaalin ja ominaisuudet, kuten esimerkiksi korkeudensäätömahdollisuuden, bluetooth-yhdistettävyyden, laatikoston tai kaapiston ja tilaat sen klikkaamalla suoraan netistä. Löydät meiltä kätevät tietokonepöydät, joihin mahtuu kunnolla iso pöytäkone näyttöineen tai hieman pienemmän läppärille ja muutamille asiapapereille suunnatut pöydät.

Koulutiensä aloittaville on tärkeää, että heillä on kunnollinen työpiste läksyjen ja askartelujen tekemiseen eikä siihen tarvita muuta kuin näppärä koulupöytä ja kunnollinen työtuoli. Kotikonttoripäiviin on aikuisillekin tarpeen kunnollinen pöytä ja työtuoli, jotta ergonomiasta olisi huolehdittu myös kotona töitä tehdessä. On kyseessä sitten kouluun tai työhön liittyvät paperit, kirjat ja kansiot, on ne mukava saada poissa silmistä silloin, kun ne eivät ole käytössä. Laatikostolla tai kaapilla varustettuihin pöytiin saat piilotettua ja tarpeessa lukittua asiapaperit ja muut tärkeät tavarat. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät erilaiset kaapilliset ja laatikolliset työpisteet ja toimistopöydät. 

Toimistopöydät saat nyt meiltä puisina, metallisina, lasisina tai kulutusta kestävästä muovista. Lapsille ja lapsenmielisille soveltuvat pelipöydät sisältävät valmiiksi erilaisia liitäntöjä, joihin voit yhdistää puhelimesi tai muut laitteet helposti USB:n avulla – pöytä soittaa jopa musiikkia puolestasi! Käytännöllisemmät ja sirommat pöydät voi sijoittaa esimerkiksi olohuoneen nurkkaan, jonne saa helposti rakennettua itselleen toimivan työpisteen etätöitä ajatellen, tai vaikka tietokoneelle muutoin. Tällaista työpistettä voi hyödyntää kaikki vauvasta vaariin, sillä pöydän ääressä voi askarrella, pelata koneella pasianssia tai tehdä töitä ja läksyjä. Monipuolinen työpöytä mahdollistaa monenlaisen toiminnan joko työhuoneessa tai muualla kodissa. Löydätkin meiltä tarpeisiisi soveltuvat toimistokalusteet helposti klikkaamalla itsesi sisään palvelemaan verkkokauppaamme, jossa tarjoamme laadukkaita tuotteitamme aina kilpailukykyiseen hintaan.