Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Valmistajat Muoto

Muoto

Oletko jatkuvasti väsynyt? Aamulla herätessä selkää tai hartioita särkee ja päivät ovat yhtä selviytymistä ja taistelua väsymystä vastaan?

Millaisella patjalla nukut? On totta, että tarpeeksi väsyneinä voimme nukkua vaikka kivilattialla, mutta palauttavan unen saavuttamiseksi oikeanlaisen patjan valinta on ensisijaisen tärkeää. Sängyn sopivuudella on valtava vaikutus tuki- ja liikuntaelinten kuntoon ja mielen hyvinvointiin. Uuden sängyn ostaminen on investointi sinun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja siksi oikea valinta on tärkeä päätös jossa haluamme olla avuksi.

Oikean patjan valinta on joskus vaikeaa, sillä vaihtoehtoja on valtavasti. Uudessa Muoto®-sarjan patjoissa on huippu ominaisuus, joka nostaa varmuuden oikean patjan valinnasta aivan uudelle tasolle. Patjaa kääntämällä samassa sängyssä on useita jämäkkyyksiä sekä lantion- että hartialinjan alueelle, patjan toinen puoli on valinnan mukaan jämäkämpi tai pehmeämpi. Olemme kaikki eri mallisia niin lantion alueelta kuin hartioistakin. Voit siis huoletta ostaa uuden sängyn, saat samassa patjassa monta erilaista jämäkkyyttä jotka muotoutuvat myös myöhemmin, mikäli kehossasi tapahtuu muutoksia.

Nämä Sinun hyvinvointisi tueksi suunnitellut sängyt ovat avainlippumerkin ansainneina suunniteltu ja toteutettu Suomessa. Valitsemalla Muoto® moottori- tai jenkkisängyn, tuet kotimaista työtä ja ennen kaikkea heräät hyvinvoivana ja omana pirteänä itsenäsi jokaiseen päivään!

Muoto