Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Maskun Blogi Ajankohtaiset kampanjaedut

Ajankohtaiset kampanjaedut

Ajankohtaiset kampanjaedut

Masku tunnetaan halvoista hinnoista ja erinomaisista kampanjoista. Täältä löydät voimassa olevat etumme.


Maskussa nyt Supersynttärit! 

Kampanja voimassa maanantaihin 9.10.2022 asti. 

Lue kampanjalehti

Katso tarjoukset!


KAMPANJAN HUIKEAT EDUT!

Laaja valikoima sohvia -30-70%Jenkkisängyn tai runkosängyn ostajalle pääty -70%Kaikki ruokailuryhmät -30-70%Laaja valikoima mattoja -30%-60%Yli 1000€ sohviin 10v tuoteturvaYli 500€ patjan ostajalle Basic-tyyny ja peittosetti kaupan päälle


40kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Myymälöistä ostaessasi saat jopa 40 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa TUOHELLA.

Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -luoton saat ensiostolle 40, 30, 20 tai 10 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Verkkokaupasta voit valita maksutavaksi Masku Laskun tai Tilin, jolloin tarjoamme ostoillesi 30 päivää koronta maksuaikaa ja mahdollisuuden maksaa myös erissä.

Lue lisää maksutavoistamme


Maskusta voit tehdä tilauksen myös puhelimitse!

Soita meille - katsotaan ja neuvotellaan sinulle sopiva ratkaisu vaivattomasti. Voit tehdä tilauksesi puhelimitse ja tilata toimituksen suoraan kotiin. Voit maksaa tilauksen kätevästi laskulla.

Tee tilaus kotisohvalta, soita puhelinmyyntiimme: 0201 211 211
Puhelinmyynti on avoinna: 

Maanantai – Perjantai klo 10–19
Lauantai klo 10–18
Sunnuntai klo 11–18

Katso myymälöiden yhteystiedot


Varaa aika henkilökohtaiseen tuote- ja palveluneuvontaan

Nyt voit varata ajan henkilökohtaiseen tuote- ja palveluneuvontaan - myös myymälöiden normaalien aukiolojen ulkopuolelle. Voit varata palveluajan tuntia ennen myymälän aukeamista tai tunnin sen sen sulkeuduttua. Tarjoamme palvelun useimmissa myymälöissämme.

Ajanvarausasiakkaille tarjoamme houkuttelevan erikoishinnoittelun ja kaikki parhaat etumme. Halutessasi saat tuotteet vaivattomasti kotiinkuljetettuna ja lisäksi monia hyödyllisiä sekä rahanarvoisia palveluita, kuten 10 vuoden Masku Tuoteturvan, sekä hoito- ja pesuaineet samalla kertaa.

Jokaiselle ajanvarausasiakkaalle olemme varanneet yllätyslahjan!


Kansainvälisessä logistiikassa merirahdin haasteet jatkuvat

Kansainvälisessä merirahdissa koetaan edelleen normaalista poikkeavia haasteita; kuljetuskapasiteetista on pulaa, kuljetusajat ovat pidentyneet ja kuljetuksiin liittyvät epävarmuudet ja viiveet ovat todennäköisiä. Näistä epävarmuustekijöistä johtuen Aasiasta hankittavien tuotteiden toimitusajat ovat viitteellisiä ja emme valitettavasti pysty takaamaan näille tarkempia toimitusaikoja. Mikäli toimituksesi siirtyy globaalin merirahtimarkkinan kriisin vuoksi, olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Olemme pahoillamme mahdollisista viivästyksistä ja toivomme ymmärrystä poikkeuksellisen tilanteen vuoksi.

Olemme varautuneet kysyntään panostamalla saatavuuteen ja Maskun keskusvarastolta löytyy yli 100 000 varastotuotetta, jotka pystymme toimittamaan sinulle 2–6 arkipäivän toimitusajalla.


Ulkomaiset brändi- ja Extra-tuotteet

Ulkomaiset brändituotteet: Stressless-, Svane-, Natuzzi Editions-, Rowico-RGE-, 4Room-Sessak-Hillerstorp-Brafab- ja Bodahl -tuotteet.

Maskun Extra-tuotteet