Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Maskun Blogi Ajankohtaiset kampanjaedut / Tasarahapäivät

Ajankohtaiset kampanjaedut / Tasarahapäivät

Ajankohtaiset kampanjaedut / Tasarahapäivät

Masku tunnetaan halvoista hinnoista ja erinomaisista kampanjoista. Täältä löydät voimassa olevat etumme.


Säästä isosti tasarahapäivillä, jopa -70%!

Varastotuotteille 2–6 arkipäivän nopea toimitus.

Alennus normaalihinnoista. Kampanja voimassa 24.1.2022 asti.

Katso tarjoukset!
Lisäetu lasketaan oston lopullisesta hinnasta.

Alennus normaalihinnoista. Ei koske Uusi Halpa Hinta-, Maskun Extra- ja kansainvälisiä brändituotteita.


Kansainvälisessä logistiikassa merirahdin haasteet jatkuvat

Erityisesti Euroopan satamissa on pahat ruuhkat taannoisen Suezin kanavan tukkeutumisen vuoksi. Kaikki Suomeen tulevat kontit kulkevat ruuhkaisten Euroopan pääsatamien kautta, jonka vuoksi myös osaan Maskun merirahtina tuotavista tuotteista tulee toimitusviivästyksiä alun perin ilmoitettuun saapumisaikatauluun. Mikäli toimituksesi siirtyy globaalin merirahtimarkkinan kriisin vuoksi, olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Olemme pahoillamme mahdollisista viivästyksistä ja toivomme ymmärrystä poikkeuksellisen tilanteen vuoksi.

Olemme varautuneet kysyntään panostamalla saatavuuteen ja Maskun keskusvarastolta löytyy yli 100 000 varastotuotetta, jotka pystymme toimittamaan sinulle 2-6 arkipäivän toimitusajalla.


40kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Myymälöistä ostaessasi saat jopa 40 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa TUOHELLA.

Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -luoton saat ensiostolle 40, 30, 20 tai 10 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Verkkokaupasta voit valita maksutavaksi Masku Laskun tai Tilin, jolloin tarjoamme ostoillesi 30 päivää koronta maksuaikaa ja mahdollisuuden maksaa myös erissä.

Lue lisää maksutavoistamme


Maskusta voit tehdä tilauksen myös puhelimitse!

Soita meille - katsotaan ja neuvotellaan sinulle sopiva ratkaisu vaivattomasti. Voit tehdä tilauksesi puhelimitse ja tilata toimituksen suoraan kotiin. Voit maksaa tilauksen kätevästi laskulla.

Tee tilaus kotisohvalta, soita puhelinmyyntiimme: 0201 211 211
Puhelinmyynti on avoinna ma–la klo 10.00–22.00, su klo 11.00–22.00.

Katso myymälöiden yhteystiedot


Varaa aika henkilökohtaiseen tuote- ja palveluneuvontaan

Nyt voit varata ajan henkilökohtaiseen tuote- ja palveluneuvontaan - myös myymälöiden normaalien aukiolojen ulkopuolelle. Voit varata palveluajan tuntia ennen myymälän aukeamista tai tunnin sen sen sulkeuduttua. Tarjoamme palvelun useimmissa myymälöissämme.

Ajanvarausasiakkaille tarjoamme houkuttelevan erikoishinnoittelun ja kaikki parhaat etumme. Halutessasi saat tuotteet vaivattomasti kotiinkuljetettuna ja lisäksi monia hyödyllisiä sekä rahanarvoisia palveluita, kuten 10 vuoden Masku Tuoteturvan, sekä hoito- ja pesuaineet samalla kertaa.

Jokaiselle ajanvarausasiakkaalle olemme varanneet yllätyslahjan!


Ulkomaiset brändi- ja Extra-tuotteet

Ulkomaiset brändituotteet: Stressless-, Svane-, Natuzzi Editions-, Rowico-RGE, 4RoomSessak-Hillerstorp-Brafab ja Bodahl-tuotteet.

Maskun Extra-tuotteet