Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Arena leikittelee muodoilla ja väreillä

Arena leikittelee muodoilla ja väreillä


Arena sopii ihan yhtä hyvin olohuoneeseen kulmasohvaksi, lastenhuoneeseen pelituoliksi kuin istuinryhmäksi aulatiloihin.


Suurin osa ihmisistä valitsee sohvan värityksen varman päälle. Ajatellaan, että sohva on kallis investointi ja väriksi kannattaa valita sellainen, johon ei heti kyllästy.

– Tämä on ihan ymmärrettävää, mutta me halusimme tällä kertaa lähteä suunnittelussa ihan eri vinkkelistä. Heitimme perusvarmat vaihtoehdot roskikseen ja keskityimme leikittelemään muotoilulla ja väreillä. Suunnittelua ohjasi käytännöllisyyden lisäksi hyvä fiilis, kertoo Markku Kahila.

Väreillä on lupa leikitellä.

Kuluttaja voi valita Arena-sohvaan mieleisensä verhoilun. Koko sohvan idea on se, että jokainen moduuli voi olla eri värinen tai että eri väreillä ainakin leikitellään.

– Kaikki on mahdollista. Meillä on satoja eri verhoilukankaita ja yli 50 nahkaväriä, joista asiakas voi valita mieleisensä. Jokainen saa ihan varmasti uniikin sohvan.

Arena oli ensiesittelyssä High Pointin huonekalumessuilla USA:ssa viime lokakuussa. Siellä se herätti paljon positiivista huomiota.

– Me suorastaan räiskyimme perinteisempien osastojen rinnalla. Sohvaa on jo nyt myyty paljon myös ulkomaille Venäjää ja Yhdysvaltoja myöten.

Mukavuus tärkeintä

Sohvan suunnittelu lähtee aina istumamukavuudesta ja ergonomiasta. Vaikka ulkonäkö olisi kohdillaan, ei sohva myy, jollei siinä ole mukava istua. Sohvan korkeutta,  syvyyttä, istuintuntua ja istumiskulmaa testaa aina asiakkaista ja tehtaan työntekijöistä koottu raati.

– Meillä on testi-istujia 155 senttisistä lähes kaksimetrisiin. Pyrimme aina suunnittelemaan sellaisen sohvan, jossa mahdollisimman monen kokoisen ihmisen olisi hyvä istua. Istumamukavuuden lisäksi painottuu monikäyttöisyys.

– Arena esimerkiksi sopii ihan yhtä hyvin olohuoneeseen kulmasohvaksi, lastenhuoneeseen pelituoliksi kuin istuinryhmäksi aulatiloihin.

Arenassa on neljä osaa, yhdenistuttava, divaani, kulmaosa ja rahi, joita yhdistelemällä voi rakentaa lukuisia eri kokonaisuuksia. Sohvan runko valmistetaan koivuvanerista ja sillä on 20 vuoden takuu. Sohva valmistetaan Suomessa.

 

Huuda itsellesi hyvä mieli


MASKUN KALUSTETALO on mukana tukemassa Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta. Masku toimitti yhteistyössä Pohjanmaan Kalusteen kanssa huonekalut Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -konsertin backstagelle.

– Haluamme olla mukana tukemassa tärkeää hanketta. Huutokauppaamme konsertin taukotiloissa käytetyt huonekalut Habitaressa ja lahjoitamme huutokaupasta saadut varat Uusi Lastensairaala -hankkeelle, kertoo Maskun Kalustetalon markkinointijohtaja Ville Heinonen.

Habitare-messut järjestetään 9.–13.9. Helsingin Messukeskuksessa.

Tule mukaan huutamaan itsellesi hyvän fiiliksen sohvat.