Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Bohokoti hurmaa huolettomalla asenteellaan

Bohokoti hurmaa huolettomalla asenteellaan

Bohokoti hurmaa huolettomalla asenteellaan

Boheemi sisustustyyli on löytänyt tiensä suomalaistenkin koteihin ja himotut bohokalusteet menevät nyt kuin kuumille kiville. Rottinki, bambu sekä erilaiset punokset ovat materiaaleina halutumpia kuin koskaan. Myös Maskun laajasta valikoimasta löydät bohotyyliin oivallisesti istuvia tuotteita! 

 

Boheemia sisustustyyliä voisi luonnehtia ennen kaikkea huolettomaksi, luonnonläheiseksi ja rennoksi. Esimerkiksi Harlow–sarjan lepakkotuoli lupaa istujalleen lokoisat oltavat ja tarjoaa samalla ripauksen menneiden vuosikymmenten charmia. Jo 50-luvulla suurta suosiota nauttinut lepakkotuoli on moderni klassikko, joka sointuu muotoilunsa puolesta bohokodin sisustukseen upeasti. 

 

Rottinkisia kalusteita on totuttu näkemään paljon terasseilla ja parvekkeilla, mutta rottingista punotut huonekalut ovat haluttuja sisustuselementtejä sisätiloissakin. Yhdistämällä Ilona–sohvaan vaaleita pehmusteita, tyynyjä ja vilttejä, loihdit hetkessä oleskelutilasta supertrendikkään bohokeitaan.

 

Myös makuuhuoneen puolella boheemi sisustus on suuressa suosiossa, sillä luonnonmateriaalit ja rauhallinen värimaailma tekevät olon levolliseksi. Harmonisessa ympäristössä yöuniin tarttuminenkin on aavistuksen helpompaa. Makuuhuoneen tunnelmasta saat parhaimman mahdollisen kiinnittämällä huomiota oikeanlaisiin värisävyihin. Hiekkaiset ja kermaiset sävyt ympärillä saattavat hyvinkin olla pumpulinpehmeiden yöunien salaisuus. Värien ohella luot bohotyyliä makuuhuoneen ilmeeseen esimerkiksi yöpöytien tai valaisimien avulla. Troyes-sarjasta löytyy tyylikkään yöpöydän lisäksi myös upeita senkkejä ja kaappeja

 

Samalla rennolla bohoasenteella stailaat onnistuneesti puutarhankin ilmeen tähän päivään. Pidä kuitenkin huoli siitä, että pihakalusteesi ovat myös säänkestäviä. 

 

Tämän polyrottinkipunoksesta valmistetun Juana-parvekeryhmän voit sijoittaa huoletta ulkotiloihin. Polyrottinki muistuttaa erehdyttävän paljon aitoa rottinkia, mutta kestää huomattavasti paremmin myrskytuulten riepottelua ja sadekuuroja. 

 

Ota bohotyyli haltuun yhdistellen rohkeasti maanläheisiä värejä ja materiaaleja! Bohohenkisten kalusteiden rinnalle sopii ihanteellisesti viherkasvit, abstraktit maalaukset sekä valloittavat makrame-ryijyt. Asettelu saa olla runsasta ja huoletonta. Tämä sisustustyyli suorastaan patistaa rönsyilemään!