Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Ihanaa olla ihan pihalla

Ihanaa olla ihan pihalla

Ihanaa olla ihan pihalla

Kesä, lomakausi ja kauniit ilmat ovat patistaneet suomalaiset ulos nauttimaan raittiista ilmasta! Kesäpihojen varustelu on noussut aivan uudenlaisiin sfääreihin ja esimerkiksi kesäkeittiöt sekä pizzauunit alkavat olla vakiovarusteita monen kotona. Eikä ihme, sillä upeasti laitettu kesäterassi on kuin toinen olohuone - sen viihtyvyyteen on syytäkin panostaa!

Terassin ilmeen suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon etenkin omat mieltymykset ja toiveet. Liikaa ei kannata tuijottaa sisustuslehtien sivuja, vaan tehdä juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. Maskun laajasta valikoimasta löytyykin tuotteita jokaiseen makuun! 

AURINKOVARJOSTA VIILENNYSTÄ JA SUOJAA 

Oleskelusta ulkona tulee vielä aavistuksen nautinnollisempaa, kun oman lempipaikan ylle asettaa suuren aurinkovarjon helpottamaan oloa kuumilla keleillä. Tyylikäs jättivarjo sopii niin ruokapöytää kuin sohvaryhmääkin suojaamaan. Pieni tihkusadekaan ei haittaa, kun on suojaisa spotti omalla pihalla. 

Näyttävä paviljonki puolestaan suojaa isompaakin seuruetta kevyeltä kesäsateelta ja soveltuu hyvin grillijuhlien ruokailutilaksi. Samoin tunnelmallinen pergola peittää suoran auringonvalon ja rajaa tilaa tyylikkäästi luoden ikään kuin erillisen huoneen puutarhan keskelle. 

PANOSTA MYÖS MÖKKIYMPÄRISTÖÖN 

Joko sielläkin on mökkiterassit laitettu viimeisen päälle priimakuntoon?  Omasta kesäparatiisista saa parhaan mahdollisen ilon irti, kun panostaa sen viihtyvyyteen kaikin tavoin ja hyödyntää upean potentiaalin. Esimerkiksi laiturin tuntumaan voi sijoittaa aurinkotuoleja tai korikeinuja, jotta kauniista maisemista pääsee nauttimaan mahdollisimman läheltä. 

Mökkiympäristön sisustukseen vaikuttaa paljon myös tilan koko.  Hulppealle terassille mahtuu niin ruokailuryhmät, sohvakalusteet kuin riippumatotkin, mutta jos neliöitä on käytössä vähemmän, kannattaa punnita, minkälaisesta olemisesta itse pitää eniten. Onko pötköttely kaikkein parasta vai satsataanko ruokailuhetkiin? 

PARVEKKEESTA VIIHTYISÄ KESÄKEIDAS 

Kesäisin pienikin koti saa lisää neliöitä, mikäli asuntoon kuuluu parveke. Parhaimmillaan parveke toimii kätevänä sisätilojen jatkeena ja viihtyisänä lisähuoneena vuoden lämpimimpään aikaan. Mikäli parveke on lasitettu, voi materiaalivalintojenkin suhteen joustaa hieman enemmän. Esimerkiksi tyylikkäät juuttimatot pärjäävät vallan hyvin suojaisalla parvekkeella.

Urbaanit parvekkeet ja kattoterassit muuntuvat hetkessä kodikkaiksi kesähuoneiksi, kun sisutuksessa päästetään kaikki ideat valloilleen! Kukat ja viherkasvit tuovat luonnonläheistä tunnelmaa ja tyylikkäät kalusteet viimeistelevät näyttävän ilmeen. Somistuksesta saat mahdollisimman olohuonemaisen, kun muistat myös ulkolyhdyt ja –matot sekä erilaiset sisustustyynyt ja viltit!

LÖHÖILYNURKKA KRUUNAA KESÄPIHAN VIIHTYVYYDEN 

Korikeinu, aurinkotuoli, riippumatto vai suloinen pesä? Kesäpäivistä nautiskeluun on tarjoilla lukuisia vaihtoehtoja laidasta laitaan. Pienen liikehdinnän ystäville sopii mainiosti korikeinut ja riippumatot, kun taas päivän paistatteluun paras kaluste on edelleen lokoisa aurinkotuoli. Mutta mikä olisikaan ihanampi paikka käpertyä kippuralle kuin suojaisa pesä? Oli valintasi mikä tahansa, niin tärkeintä kuitenkin on, että kunnon laiskottelullekin on oma paikka varattuna! 

Tutustu Maskun puutarhakalustevalikoimaan ja päivitä oma kesäparatiisisi upeaan kuntoon!