Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Joko olet vieraillut Lohjan Asuntomessuilla?

Joko olet vieraillut Lohjan Asuntomessuilla?

Joko olet vieraillut Lohjan Asuntomessuilla?

Kauniina kimmeltävän Lohjanjärven rannalla komeilee uusi upea Asuntomessualue, joka kätkee sisälleen lukuisia ihastuttavia kohteita. Hiidensalmen Asuntomessualue sekä alueen uniikit messukodit on suunniteltu kestävä elämä, sujuva arki ja kokonaisvaltainen hyvä olo huomioiden.

Luonto näkyy itse ympäristön lisäksi useiden kohteiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Rakennusratkaisuja on tehty energiaystävällisyys huomioiden ja kaikkien messukotien hiilijalanjälki on laskettu.  Luonnonläheiseen tunnelmaan sopii mainiosti myös monen messukodin värimaailma sisustuksen osalta. Löytyy runsaasti maanläheisiä sävyjä, kauniita sinertäviä yksityiskohtia sekä luonnolliseksi jätettyjä pintoja. 

Huikean messuosastomme lisäksi Maskun voit bongata Lohjan Asuntomessuilta kolmen kauniin kohteen kalustuksissa - tule tutustumaan ja inspiroitumaan!

Hiidenkoti Masku - kohde nro 12

Hempeitä sävyjä, tyylikkäitä materiaaleja sekä optimaalisesti käytettyjä neliöitä - niistä on Hiidenkoti Masku tehty.  Viihtyisä Osuuskunnan paritaloasunto tarjoaa terassiltaan näkymän sinisenä välkehtivälle järvelle, joten sijainti on mitä mainioin! Makuu- ja olohuoneen lisäksi tästä asunnosta löytyy myös työhuone.

Asunnon persoonallinen ilme ja näyttävät sisustusratkaisut jäävät takuulla mieleen. Kohteen olohuoneesta löytyy Belluksen lokoisa Boni-sohva, joka hurmaa raikkaalla turkoosilla värillään sekä vakosamettisella pinnallaan.  Sohvan massiivinen koko tarjoaa mahtavat puitteet rentoutumiselle. 

Makuuhuoneessa puolestaan katseita vangitsee tyylikäs Svane 6000 -moottorisänky sekä bohohenkiset Troyes-yöpöydät. Kokonaisuus on kerrassaan viehättävä kaikessa herkkyydessään!

Lova vuokra-asunto - kohde nro 20 

Kohde nro 20 on kompakti kerrostaloasunto, joka sopii kodiksi esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle. Heti sisään astuessaan voi aistia asunnosta välittyvän lämpimän tunnelman!

Tässä kohteessa vuokra-asumisesta on tehty kaikin puolin viihtyisää. Kahden makuuhuoneen koti tarjoaa mukavasti tilaa, ja katutasossa sijaitsevan asunnon edustalla on myös kaunis terassi, joka tuo tietynlaista rivitaloasumisen tuntua. Eikä sovi unohtaa asuinrakennuksen katolta löytyvää terassia, joka lisää tämän kodin viehättävyyttä entisestään!

Kohde on kalustettu Maskun huonekaluilla lattiasta kattoon. Makuuhuoneista löytyy laadukkaat jenkkisängyt ja olohuoneessa puolestaan voi ihastella kauniina hehkuvaa Matera-sohvaa. Myös ruokailuryhmä ja muut kovat kalusteet ovat meiltä Maskusta!  

Lovan kerrostalon kattoterassi – kohde nro 19 

Miltä kuulostaisi kerrostalon kattoterassi kera saunaosaston ja järvinäkymän? Mahdottoman upea asukkaiden yhteiskäyttöön suunniteltu tila vie kerrostaloasumisen aivan uudelle tasolle. Hulppea terassi korkeuksissa kaikilla mukavuuksilla toimii tarvittaessa myös juhlatilana!

Yhteisöllisyys on tärkeässä roolissa Lohjan Asuntomessuilla, joten tämä tila sopii mainiosti tukemaan teemaa. Naapureiden kanssa tulee takuulla oleskeltua enemmän, kun on tyylikäs yhteinen tila, jossa viettää aikaa!

Kattoterassilta löytyvän Asgård-aurinkotuolin uumenissa taittuu päivänokoset leppoisasti, ja rennot illanistujaiset naapuruston kesken mahdollistaa tyylikäs Asgård-sohvaryhmä kookkaalla sohvapöydällä. Korikeinussa puolestaan saa rentouduttua kevyesti heijaillen. Terassin katto on avoin, joten päivä pääsee paistamaan suoraan tilaan, eikä olo käy tukalaksi lämpimälläkään säällä, kun ilmavirta kulkee keveästi lävitse.

Haluaisitko nähdä enemmän? Vuoden 2021 Asuntomessut Lohjalla 9.7.–8.8.2021.