Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi 10 parasta joululahjaa kotiin

10 parasta joululahjaa kotiin

10 parasta joululahjaa kotiin

Haussa täydellinen lahja läheiselle? Joululahjoja hankkiessa kannattaa suunnata huomio ennen kaikkea käytännöllisyyteen. Tarpeeseen tulevat lahjat ilahduttavat saajaansa aidosti, eivätkä päädy kaapin perukoille pölyttymään. Nappaa parhaat joululahjaideat talteen hyvissä ajoin ja löydä mieluisat paketit pukinkonttiin!

1. Pehmeä peitto. Makuuhuoneen tekstiilit tulisi vaihtaa säännöllisesti hygieniasyistä, mutta monelta tämä unohtuu. Uusi peitto onkin hittilahja, joka ei varmasti mene hukkaan, vaan päätyy päivittäiseen käyttöön.

hittilahja

2. Ergonominen tyyny. Moni meistä nukkuu tyynyllä, joka ei tue niskan ja hartioiden seutua optimaalisesti. Esimerkiksi luonnonkumista valmistettu Nature-tyyny sopii useimmille, sillä tyyny muotoutuu yksilöllisesti nukkujan mukaan. Tämän käytännöllisempää joululahjaa ei taida ollakaan?

tyyny joululahjaksi

3. Kynttilänjalka. Kynttilöiden loiste on mahtava tapa saada mikä tahansa huone tuntumaan kutsuvammalta ja kodikkaammalta. Ihastuttava Julie-kynttilänjalka on trendikäs valinta joululahjaksi! Kynttilänjalkoja on saatavilla useammassa värissä sekä koossa.

kynttilänjalka lahjaksi

4. Peili. Kauniisti kehystetty peili hoitaa tyylikkäästi taulun virkaa, mutta sopii mutkattomasti sisustukseen kuin sisustukseen. Tämä lahja ilahduttaa etenkin innokasta kotoilijaa!

peili lahjaksi

5. Torkkupeite. Onkohan mitään ihanampaa kuin lämmitellä kylmänä talvipäivänä pehmoiseen torkkupeitteeseen kääriytyneenä. Torkkupeite toimii myös kauniina sisustuselementtinä.

torkkupeite lahjaksi

6. Kiipeilykaari. Luoto-kiipeilykaari on suunniteltu tukemaan aktiivista leikkiä ja kehittämään motorisia taitoja. Kiipeilykaarta voidaan käyttää myös keinuna, majana, maalina, sivupöytänä tai lelusäilönä. Mahtava joululahja lapselle!

lahjaideatlapsille

7. Näppärä seinäkoukku. Umbran somat seinäkoukut ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Koukkuihin saa ripustettua neuletakit, laukut, huivit ja monet muut. Nämä koukut voi sijoittaa eteisen lisäksi myös vaikkapa makuuhuoneeseen.

kodin lahjaideat

8. Kosmetiikkahylly. Kätevä kosmetiikkahylly sopii hänelle, jonka kylpyhuone pursuilee purkkeja ja putiloita. Kosmetiikkahyllyn saa kätevästi sijoitettua vaikkapa wc:n lattialle.

kosmetiikkahylly

9. Pussilakanat. Lakanasetti on klassinen joululahjavalinta, eikä suotta. Mukavat lakanat tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja somistavat makuuhuoneeseen kaunista ilmettä. Yksiväriset lakanat on helppo sovittaa monenlaiseen sisustukseen.

pussilakanat lahjaksi

10. Itse tehty ovikranssi. Jos haluat tehdä jotakin itse, on soma ovikranssi mahtava idea joululahjaksi. Ovikranssin valmistamiseen tarvitset vain teräsrenkaan, pehmeää teräslankaa sekä oksia tai havuja. Havut ja oksat kieputellaan kesäisen kukkaseppeleen tapaan teräsrenkaan ympärille teräslangan avustuksella.

itse tehty kranssi lahjaksi

Mikäli listalta ei löytynyt mitään sopivaa, kannattaa vielä kokeilla Maskun lahjageneraattoria, joka tarjoaa joululahjavinkkejä muutamalla napin painalluksella!