Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kaksio suureni ja valostui

Kaksio suureni ja valostui

Varissuo on vanha metsäinen lähiö, missä on enimmäkseen 1970- ja 1980-luvuilla rakennettuja kerrosja rivitaloja. Maskun Design and Development Manager Kaisa Sukari-Salosen johdolla 58,5-neliöinen kaksio remontoitiin ja sisustettiin nuoren sinkkunaisen ensiasunnoksi.
– Ensimmäiseksi purimme seinän pienen keittiön ja olohuoneen välistä. Tila valostui kertaheitolla ihan valtavasti, Sukari-Salonen kertoo. Nyt keittiö ja olohuone ovat yhtä avaraatilaa ja valoa tulvii sisään kahdesta isosta ikkunasta.
– Tuntui, että asunto sai heti valtavasti lisää neliöitä. Avokeittiö on paljon toimivampi ratkaisu kuin ahdas keittiö ja pienehkö olohuone, Sukari-Salonen toteaa.
Lattioihin Sukari-Salonen valitsi Tarketin valkolakatun tammilaminaatin ja seinät maalattiin kokonaan valkoisiksi.
– Tavoitteena oli moderni, valoisa ja laadukas kokonaisuus, joka kestää aikaa.

 

VALKOISEN RINNALLA RIPAUS PINKKIÄ

Osa kalusteista on hankittu Maskusta ja osa Maskun Kalustetalo Oy:hyn kuuluvista Finnlandia ketjun-myymälöistä, joita on Vantaalla, Lempäälän Ideaparkissa ja Raisiossa.
– Ohjenuorana oli, että hankimme laadukasta ja ajatonta, johon ei heti kyllästy. Valkoista sisustusta voi sitten vuodenaikojen mukaan värittää tyynyillä, verhoilla ja muilla sisustusesineillä, Sukari-Salonen kertoo.


Olohuonetta hallitsee valkoisella nahalla päällystetty Nemo-avokulmasohva. Sohvassa on 20 vuoden runkotakuu ja se on laadukas tuote, joka kestää jopa vuosikymmeniä.
– Hyvään sohvaan kannattaa satsata. Valkoinen nahka on ylellistä ja kestävää. Sohvan ilmettä on helppo muuttaa erilaisilla tyynyillä ja peitoilla. Nyt kevään korvalla valitsimme harmaiden, valkoisten ja mustien tyynyjen joukkoon myös hiukan kevyttä pinkkiä, kertoo Sukari-Salonen.
Sohvan parina on kotimainen Nurmelan mallistoon kuuluva tv-taso ja sohvapöytä.Sohvaryhmän päällä roikkuu upea Tapio Anttilan Triple-valaisin. Myös ruokaryhmän päälle on valittu perinteinen Yki Nummen Lokki-valaisin. – Klassikkovalaisimet ovat sijoituksia monessa mielessä. Ne eivät mene koskaan pois muodista ja niiden arvo myös säilyy.