Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kesäterassin sisustusideat 2023

Kesäterassin sisustusideat 2023

Kesäterassin sisustusideat 2023

Onko kesäterassisi sisustus jo valmiina? Tänä kesänä terasseilla ja puutarhoissa nähdään paljon luonnollisia sävyjä sekä puisia pintoja. Etenkin tiikistä valmistetut kalusteet ovat hyvin suosittuja kauniin ulkonäkönsä ja hyvän kestokykynsä ansiosta. Myös yksinkertaisen tyylikkäät polyrottinkikalusteet pitävät yhä pintansa. Kesällä 2023 kiinnitetään erityisen paljon huomioita myös yksityiskohtiin. Nappaa talteen sisustusideat, joilla loihdit upean kesäkeitaan itsellesi! 

1. Väreillä saa leikitellä

Mikään ei piristä terassin ilmettä yhtä hyvin kuin väreillä leikittely! Tuo kauniita sävyjä sisustukseen esimerkiksi värikkäiden tyynyjen tai mattojen avulla. Kaunis korallinpunainen tai pastellinen liila ovat tänä kesänä suosittuja värivalintoja!

värejä terassin sisustukseen

2. Korkealaatuisiin kalusteisiin investointi kannattaa 

Mukavat kesäkalusteet ovat kaiken a ja o. Etsi omaan tyyliisi sopivat puutarhakalusteet, jotka ovat sekä tyylikkäitä että toimivia. Mikäli sinulla on pieni terassi, päätä haluatko panostaa sohvaryhmään vai ruokailuryhmään. Isolle terassille mahtuu mainiosti molemmat. Lisäksi erilaiset riippukeinut ja korikeinut ovat erityisen suosittuja.

terassin sisustus

3. Vehreys on in  

Vehreyttä terassille saat luotua kukilla ja kasveilla. Ruukkukasveja voi istuttaa tyylikkäisiin kukkalaatikoihin. Myös erilaiset yrttiviljelmät laatikoissa piristävät pihapiirin ilmettä. 

kasvit terassilla

4. Lyhdyt luovat tunnelmaa 

Valaistus on avainasemassa, kun haluat loihtia ihanan tunnelman terassillesi ilta-aikaan. Lyhdyistä saat luotua kauniita asetelmia minne tahansa. Ulkokäyttöön suunnitellut lyhdyt kestävät materiaalivalintojensa ansiosta vaihtelevia sääolosuhteita. 

ulkolyhdyt

5. Luovuus sallittu  

Älä unohda lisävarusteita ja sisustuksellisia yksityiskohtia! Hanki terassille muutakin kuin pelkät puutarhakalusteet. Tekstiileillä ja erilaisilla esineillä on helppo tuoda särmää sisustukseen. Valitse kalusteryhmien alle ulkokäyttöön sopivia mattoja ja somista ulkosohvia tai lepotuoleja koristetyynyillä tai vilteillä. Myös lisävarusteet, kuten tarjoilukärryt ja säilytyslaatikot sopivat mainiosti kauniin kesäterassin sisustukseen. 

tarjoiluvaunu terassille

Tutustu Maskun kesäkalustevalikoimaan ja löydä upea sisustus terassillesi!