Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Italialaista tyylikkyyttä

Kopioi tyyli: Italialaista tyylikkyyttä

Kopioi tyyli: Italialaista tyylikkyyttä

Tyylikäs Park Hyatt Milan sijaitsee aivan Milanon muotialueen sydämessä, Galleria Vittorio Emanuelen sisäänkäyntiä vastapäätä. Tuomiokirkko ja La Scala -teatteri ovat parin sadan metrin päässä. Park Hyattin huoneet ovat tilavia ja ylellisiä. Joihinkin huoneisiin kuuluu oma terassi, jolta on näköala kaupunkiin. Kahden Michelin-tähden VUN Andrea Aprea -ravintolassa voi maistella hienostuneita erikoisuuksia. Hotellin arvokas tyyli on helppo loihtia myös omaan kotiin. Samettia, nahkaa, graafisia valaisimia ja lasin loistoa.

YLELLISTÄ SAMETTIA

Upean Infinity-sohvan kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Sametilla verhoiltu katseiden kääntäjä on näyttävä ilmestys. Istuimissa on mukava Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Sohvan syvä istuttavuus mahdollistaa istumisen ja makoilun monessa asennossa.

PARIKSI TYYLIKÄS RAHI

Matera-rahin ihastuttavat muodot ja tyylikäs nahkaverhoilu luovat klassisen ilmeen.

AJATON LEPOTUOLI

Daisy on ajaton ja tyylikäs lepotuoli, joka on helppo yhdistää moniin eri tyyleihin. Mustat tyylikkäät puujalat viimeistelevät kokonaisuuden.

SUORAKULMAISTA JÄMÄKKYYTTÄ

Upea Sessak Paragon -pöytävalaisin koostuu eri kokoisista suorakulmioista. Kapeutensa ansiosta valaisin sopii erinomaisesti myös ikkuna- ja yöpöydille. Jalan suorakulmiot antavat muuten yksinkertaiselle valaisimelle nykyaikaisen ilmeen.

MONEEN MAKUUN

Chester-ruokatuoli henkii ajatonta tyylikkyyttä.

LASIN LOISTOA

Sessak Splendor -riippuvalaisin on 24 lasikuulasta muodostuva kookas valaisin joka sopii erinomaisesti valaisemaan suuria pöytiä.