Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Luksusta Hollywoodin tyyliin

Kopioi tyyli: Luksusta Hollywoodin tyyliin

 

HÄIKÄISEVÄ HOTELLI HOLLYWOODISSA

The London West Hollywood on yksi elokuvakaupungin hulppeimmista hotellista, jonka tyylikkäästä kattoterassiravintolasta avautuvat näkymät Hollywoodiin ja Beverly Hillsiin. Hotellissa on yli 200 sviitti., joista näyttävin lienee muotisuunnittelija Vivienne Westwoodin tyylistä vaikutteita saanut kaksikerroksinen kattohuoneisto. Hotellista löytyvät tietenkin myös kuntosali, spa-palvelut ja cocktail-baari. | thelondonwesthollywood.com

Tuo ripaus Los Angelesissa sijaitsevan luksushotellin glamouria omalle kotiterassillesi. Valkoisten kalusteiden luoman hienostuneen ilmapiirin kruunaavat ystävien seura ja lasillinen kuohuvaa.

Tyylikkäästi terassilla

Valkoinen on raikas valinta terassikalusteiden väriksi. Tyylikäs kokonaisuus syntyy yhtenäisestä kalustuksesta, jota voidaan maustaa erilaisilla sisustustyynyillä. Lyhdyt ja kynttilät luovat tunnelmaa kesäillan pimetessä. // Valkoinen Sky-sohvaryhmä sisältää 2-istuttavan sohvan, 2 tuolia ja matalan sohvapöydän.

Apupöytä tarjoiluun

Apupöydästä on hyötyä etenkin pihakutsuilla. Aseta pöydälle suuri, pienillä naposteltavilla täytetty tarjotin, tai hyödynnä sitä vaikkapa juomien tarjoiluun.


Matto tuo kodikkuutta

Tummanharmaa matto sopii hyvin valkoisten terassikalusteiden kaveriksi. Kesäpäivänä pehmeän maton päällä on mukava tepsutella paljoin jaloin.