Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Monipuolisuutta materiaaleissa

Kopioi tyyli: Monipuolisuutta materiaaleissa

Kopioi tyyli: Monipuolisuutta materiaaleissa

Turun keskustan sydämessä sijaitseva Walo Rooftop Bar -kattobaari vie sinut korkeuksiin. Turun kaupunkinäkymän keskellä. Kattoterassi on Turun ensimmäinen laatuaan, ja siellä voit fiilistellä kesäisiä auringonlaskuja ja maisemia tai talvella käpertyä lämpölamppujen alle. Kaksikerroksisessa baarissa on tyylikäs, puisia materiaaleja vaaliva sisustus ja rento tyyli.

Kesän terassityylissä yhdistyvät puu, metalli ja pehmeys. Inspiroidu turkulaisesta kattoterassista, ja rakenna unelmiesi olohuone terassillesi.

PUUTA JA METALLIA

Uusi Bergen-avokulmasohva on tämän kesän trendi. Muhkeiden istuimien ansiosta sohvalla viihtyy koko kesäpäivän. Sohva koostuu moduuleista, joiden avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan. Bergen- tuoteperheen kalusteissa on käytetty kestävää, eteläamerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, helppohoitoista alumiinia ja vettähylkivää verhoilukangasta.

EROJA KORKEUKSISSA

Bergen-sohvapöytä sopii täydellisesti yhteen sohvaryhmän kanssa. Pöydän mustat alumiinijalat piristävät puupöydän ilmettä. Matala pöytä luo mielenkiintoisia korkeuseroja sisustukseen.

YKSITYISKOHTA BETONISTA

Nord -betonijakkara on tyylikäs sisustuselementti terassille. Jakkaraa voi käyttää sivupöytänä tai tuolina. Betoni kestää säänvaihteluita.

LISÄTILAA PYÖRILLÄ

Tarjoiluvaunu on käytännöllinen terassilla tai kesäkeittiössä. Siihen voi kattaa grilliherkut tai laittaa esille kasveja sekä kynttilöitä tunnelman luojaksi. Pyörillä liikuteltava vaunu on helppo siirtää paikasta toiseen.

LÖHÖILYÄ AURINGOSSA

Bergen-aurinkosänky tekee auringossa löhöilystä luksusta.