Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi KOPIOI TYYLI: Tyyliä terassille

KOPIOI TYYLI: Tyyliä terassille

TYYLIÄ TERASSILLE

Yksinkertaisen elegantit terassikalusteet kestävät katseita vuodesta toiseen. Viimeistele virtaviivainen terassikalustus aurinkovuoteella ja koristetyynyillä.

Nizzassa sijaitseva boutique-hotelli Beau Rivage sopii niin rantalomaa kuin historiallista vanhaa kaupunkia arvostaville. Modernin tyylikkäässä hotellissa voi yöpyä niin upeissa hotellihuoneissa kuin valoisissa asunnoissakin. Hotellin keidas on vehreä patio, jossa matkailijat voivat levähtää tai suunnitella kierrosta Nizzan kauniisti vanhentuneissa kortteleissa.

Auringonpalvojan paras ystävä

Nappaa mukaasi aurinkovoide ja uppoudu hyvän kirjan pariin aurinkosängyllä lekotellen. Yksinkertainen ja klassinen malli sopii yhteen monenlaisten kalusteiden kanssa. Narbonne-aurinkosängyssä on säädettävä selkänoja, ja se on valmistettu helppohoitoisesta easywood-materiaalista.

 

Väriä tyynyillä

Sisustustyynyjä voi käyttää myös ulkotiloissa. Värikkäät tyynyt piristävät vaaleita kalusteita ja tekevät löhöilystä entistäkin mukavampaa.

 

Vehreän pihan valtiaat

Terassin tai pihan kruunaavat kauniit kalusteet. Maskun Mode-terassikalusteet ovat sekä kestäviä että ajattomia. Vaaleanharmahtava vintage-uutuusväri luo levollista tunnelmaa vihreälle patiolle.

 

Suojaa pehmusteille

Älä jätä terassikalusteiden pehmusteita sateeseen kastumaan, vaan kerää ne tyylikkääseen pehmustelaatikkoon