Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Kopioi tyyli: Urbaani terassi

Kopioi tyyli: Urbaani terassi

HUIPPUMODERNI HOTELLI LONTOON YTIMESSÄ

Espanjalaiseen Meliá-hotelliketjuun kuuluva ME London sijaitsee Lontoon ytimessä, muutaman minuutin matkan päässä Covent Gardenista, Trafalgar Squaresta ja St. Paulin katedraalista. Avantgarde-henkinen hotelli on todellinen unelma niille, jotka arvostavat simppeliä ja huippumodernia sisustustyyliä. Hotellin kattoterassilta voi ihailla alhaalla sykkivää Lontoota.


Tuo omalle kotiterassillesi suurkaupungin hotellin viileää tyylikkyyttä. Yksinkertaiset ja selkeälinjaiset terassikalusteet muodostavat modernin ja hienostuneen oleskelukeitaan.

Vähäeleiseen moderniin pihakalustoon sopii suoralinjainen ruokaryhmä. Mustat rottinkikalusteet ovat trendikäs ja ajaton valinta pihalle tai terassille. | Polyrottinkinen Pepper (1+6) ruokaryhmä, pinottavilla tuoleilla.

Varjo suoraa auringon porotukselta pihalla nautitun päivällisen aikana. | Jättivarjo puuvarrella.

Tilavalle kulmasohvalle mahtuu koko perhe istuskelemaan leppoisan viileänä kesäiltana. Kruunaa kokonaisuus tyyliin sopivilla, hillityn mustilla ja beigeillä sisustustyynyillä. Raheista saa kätevästi lisäistumapaikkoja. | Polyrottinkinen Mode 3k2 kulmasohva + rahi + rahipöytä.