Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi KOPIOI TYYLI: YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄSTÄ

KOPIOI TYYLI: YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄSTÄ


SEESTEINEN LOMAHOTELLI

Tukholman keskustassa sijaitseva Miss Clara hotel kuuluu Mr & Mrs Smith -luksushotelliketjuun. Levolliseen tyyliin sisustettu hotelli rakennettiin vuonna 1910 tyttökouluksi. Sisustuksessa sekoittuvat eri aikakaudet, mutta karun yhtenäinen väripaletti pitää kokonaisuuden raikkaana. Ekologisen hotellin ravintola tarjoilee puhtaista raaka-aineista tehtyä lähiruokaa, ja ympäristö pyritään ottamaan huomioon myös esimerkiksi suosimalla ledvalaisimia.

| www.mrandmrssmith.com


Raikas skandinaavinen sisustus ei paljon kaipaa. Sisusta kotisi tukholmalaisen luksushotellin tyyliin pitämällä värit yksinkertaisina ja esineiden määrän minimissä.

Sänky on makuuhuoneen keskus, jossa sekä nukutaan että oleskellaan. Patjojen ja peittojen syleilyssä on mukava selailla sisustuslehtiä ennen nukkumaanmenoa. Kruunaa sänky pehmeillä puuvillalakanoilla ja mukavilla tyynyillä. Muista myös lukuvalo!


Yöpöydälle lasketaan tavarat, joita käytät viimeiseksi illalla tai ensimmäiseksi aamulla. Jatka mustavalkoista linjaa valitsemalla siihen sopiva pikkupöytä sängyn kaveriksi.


Mustat huonekalut luovat tyylikästä
kontrastia valkoiseen huoneeseen. Pidä
makuuhuone selkeänä piilottamalla ylimääräiset tavarat lipaston laatikoihin. Selkeässä makuuhuoneessa mieli lepää. Nukahtaminen on helpompaa, kun runsaat tavarakasat eivät ole viemässä huomiota.