Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Makoisat unet tarjoaa laadukas jenkkisänky

Makoisat unet tarjoaa laadukas jenkkisänky

Makoisat unet tarjoaa laadukas jenkkisänky

Mikä on jenkkisänky? 

Tänä päivänä sänkyjä on joka lähtöön ja termien paljous saattaa saada pään pyörälle. Jenkkisängyllä tarkoitetaan tavallisesti vuodetta, joka koostuu jämäkästä runkopatjasta, tukevasta joustinpatjasta sekä sijauspatjasta. Jenkkisängyt hurmaavat käyttäjänsä upealla muhkeudellaan ja kerroksellisuudellaan. Yleensä kahden hengen jenkkisänky on rakennettu siten, että pohjana toimii kaksi erillistä runkopatjasänkyä, joiden päällä on koko sängyn levyinen joustinpatja sekä sijauspatja. 

Millainen jenkkisänky sopii juuri sinulle?

mikä on jenkkisänky

Sänkyostoksille kannattaa suunnata vahvat visiot mielessä. Ensimmäisenä on hyvä huomioida, minkä kokoinen jenkkisänky olisi kaikkein optimaalisin omaan makuuhuoneeseesi. Nukutko mieluiten itseksesi 80x200 cm kokoisessa jenkkisängyssä vai 120x200 cm jenkkisängyssä? Vai onko haussa parisänky kahdelle? Ihanan leveä 160x200 cm vuode tarjoaa hyvät oltavat, mutta ylellisen tilava 180x200 cm jenkkisänky mahdollistaa pötköttelyn vieläkin leveämmässä asennossa. 

Seuraavana mietintään kannattaa ottaa patjan oikeanlaisen kovuuden hahmottaminen. Patjan jäykkyyden valinta on kaikkein helpointa paikan päällä myymälöissä, mutta monella on vahvana mielessä jo ennen sängyn ostoa, mikä kovuus on koettu itselle juuri sopivimmaksi. Hyvän patjan tulee tukea ja myötäillä vartalon kaaria ergonomisesti. Väärällä kovuudella varustettu patja saattaa tuottaa ikäviä selkäkipuja nukkujalleen. Jos olet epävarma sinulle sopivasta patjan kovuudesta, kannattaa käväistä Maskun myymälässä koemakaamassa täydellinen sänky itsellesi.

Patjan kovuuden lisäksi variaatiota on myös valmistustekniikoissa ja -materiaaleissa. Maskun jenkkisänkyvalikoimasta löytyy IntelliGel-täytteellä varustettuja sänkyjä, ekologisesta luonnonkumista valmistettuja sänkyjä, Bonnel-jousittettuja sänkyjä, pussijousitettuja sänkyjä, kehon lämmön mukaan muotoutuvia patjoja ja vaikka mitä! Jokaiselle vartalolle löytyykin valikoimastamme optimaalisesti kehoa tukeva jenkkisänky.

Eikä tietenkään pidä unohtaa unelmien sängyn ulkonäköä. Jenkkisänkyjä löytyy useilla eri verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla varustettuna. On vaaleaa ja tummempaa kangaspintaa, metallista ja puista jalkaa sekä paljon muuta. Myös tyylikkäällä sängynpäädyllä saat jenkkisänkyyn persoonallista ilmettä.

Mitä jenkkisänky maksaa?

laadukas ja edullinen jenkkisänky

Masku tarjoaa markkinoiden edullisimmat hinnat myös jenkkisänkyjen osalta. Valikoimastamme löytyy jokaiseen budjettiin istuvat vaihtoehdot. Olipa etsinnässä sitten jenkkisänky opiskelijalle tai ensiluokkaista laatua vaalivalle luksuksen ystävälle, laaja tuotekirjomme mahdollistaa kaikkein edullisimmat valinnat aivan jokaiselle. 

Sängyn hintaan vaikuttaa käytetyt materiaalit sekä valmistustekniikat. Esimerkiksi ekslusiivinen luonnonkumista valmistettu jenkkisänky on jonkin verran hintavampi kuin perinteisemmistä materiaaleista valmistetut sänkymme. Tutustu esimerkiksi Belluksen, Svanen, Unicon tai Muoto-sarjan huippulaadukkaisiin jenkkisänkyihin ja löydä makuuhuoneeseesi juuri täydellinen vuode! 

Sänkymallejamme pääset testaamaan myymälöissämme, mutta tilaaminen onnistuu myös suoraan kotiisi vain napin painalluksella! Tutustu koko jenkkisänkyvalikoimaamme täällä.