Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku <3 Rintaluoma - Suomalaisten perheyritysten yhteinen matka

Masku <3 Rintaluoma - Suomalaisten perheyritysten yhteinen matka

Masku <3 Rintaluoma - Suomalaisten perheyritysten yhteinen matka

Rakkaus huonekaluihin yhdistää

Rintaluoma on Maskun tapaan perinteikäs suomalainen perheyritys. Kahden yrityksen yhteistyön juuret ulottuvat jopa kolmen vuosikymmenen taakse, kun yritysten perustajat Toivo Sukari ja Jorma Rintaluoma yhteistuumin ryhtyivät tähän päivään saakka jatkuneeseen tiiviiseen yhteistyöhön. Vuosien vieriessä molempien yritysten vetovastuu on siirretty nuoremmille, yrityksiä lahjakkaasti uudistaville sukupolville. Yhteistyö ja kumppanuus ovat jatkuneet myös sukupolven vaihdoksien myötä yhtä saumattomasti kuin aikanaan ensimmäisen kerran kättä päälle lyötäessä.

säätöpöytä kotiin tai toimistoon

Rintaluoman tuotteita on suunniteltu ja valmistettu Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla sijaitsevassa tehtaassa jo vuodesta 1972 huonekalualan ammattilaisten osaavissa käsissä. Perheyrityksen tavaramerkkinä toimii yksinkertaisen tyylikkäät ja kestävät huonekalut, jotka sopivat sekä kotiin että konttorille. Malliltaan huonekalut ovat selkeälinjaisia ja tukevia.

Aurinkoenergialla tuotettu on ekologinen valinta

Pohjalaisten peltojen keskellä, Rintaluoman tehtaan katolla välkkyy komea rivi aurinkopaneeleita merkityksellisessä työssään. Aurinkoenergialla tuotetulla sähköllä valmistuvat huonekalut suomalaisten koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Tilauskannan kasvaessa tehdas on sitoutunut lisäämään itse tuotettua uusiutuvaa energiaa. Luvatun mukaisesti paneelirivi tehtaan katolla onkin jo viime vuosien aikana kasvanut, lisäten uusiutuvan aurinkoenergian osuutta.

Rintaluoman huonekalut valmistetaan 90 prosenttisesti puusta, ja ostettavat komponentit hankitaan lähialueen perheyrityksiltä. Huonekalujen valmistamisen lisäksi tämä Etelä-Pohjalainen perhe kasvattaa itse metsää, jonka kasvu kattaa lähes kokonaan huonekaluihin käytetyn puumateriaalin. Oman metsän viljelyllä Rintaluoma pitää huolen hiilinielujen säilymisestä ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin. Puiden muodostamat hiilinielut hidastavat ilmaston lämpenemistä.

”Ilmastoystävällisenä ekotekona Rintaluoma istuttaa jokaista myytyä Taimi- ja Terho- huonekalua vastaan yhden uuden puun taimen!”

Valinnoillasi myös sinä voit vaikuttaa tulevaisuuteen ja ilmastonmuutoksen hidastamiseen.

etätyö

Taimi ja Terho - ympäristöystävällinen valinta

Millaisia ovat ympäristöystävällisyyden huomioivat, kotimaassa suunnitellut ja valmistetut Taimi ja Terho kalusteet?

Huonekalut ovat kestäviä, yksinkertaisen tyylikkäitä ja arkiseen elämään suunniteltuja. Taimi- ja Terho- tuoteperheiden huonekalut sopivat sekä kotiin että toimistolle. Laajan tuotevalikoiman ansiosta kokoat helposti yhtenäisen kokonaisuuden mihin tahansa kodin tilaan eteisestä lastenhuoneeseen tai olohuoneesta toimistoon.

Toimistokäyttöön suunnitellut hyllyt, kaapit ja työpöydät huolehtivat ergonomiasta ja helpottavat työskentelyn sujuvuutta.

ekologiset toimistokalusteet

Taimi-sarjaan kuuluu esimerkiksi upeat leveät ja kapeat vitriinit, säätöpöydät ja moneen tarpeeseen muotoutuvat työpöydät.

Terho-sarjan suosittuja valintoja ovat esimerkiksi sohvapöydät, kaapit, senkit ja tv-tasot.

Kun haluat kotimaisen ja ekologisesti valmistetun huonekalun, valitse kotiisi tai toimistollesi Taimen tai Terhon tuotteet.

Tahtoisitko kuulla lisää? Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai tule moikkaamaan meitä lähimpään myymälään!