Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku avaa uuden myymälän Kotkassa perjantaina 9.6.2017 – avajaisissa poikkeukselliset edut

Masku avaa uuden myymälän Kotkassa perjantaina 9.6.2017 – avajaisissa poikkeukselliset edut

 

Kuvassa tunnelmia Raision myymälän avajaisista.

Perheyritys Maskun Kalustetalo avaa perjantaina 9. kesäkuuta huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän sekä sen yhteydessä kesäpihan Kotkan Jumalniemessä. Maskun uuden konseptin mukaan toteutetussa myymälässä on panostettu eri huonekalubrändien esillepanoon, joka tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen.
-Kotkaan avattava uusi myymälämme on uuden sisustuskonseptimme mukainen, jossa myymälämme valikoima, esillepano ja toiminnallisuus on suunniteltu tarkasti asiakkaita kuunnellen. On tärkeää tuntea suomalaisten sisustusmaku, josta meillä on jo 34 vuoden kokemus. Siksi yli puolet valikoimassamme olevista huonekaluista on Suomessa suunniteltuja ja mallistomme on uniikki. Tärkein asia on edullinen hintatasomme. Oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Maskun tavoitteena on olla lähellä asiakkaita. Masku-ketjulla on ennestään 44 myymälää, mutta myymälää ei ole ollut vielä Kotkassa. Masku on saanut runsaasti kuluttajatoiveita ketjun tulosta paikkakunnalle.
-Olemme etsineet konseptiimme sopivaa ja parhaalla paikalla olevaa liiketilaa Kotkasta ja nyt sellainen löytyi Jumalniemestä. Olemme innoissamme, kun saamme vihdoin perjantaina avata ovet uuteen myymäläämme ja pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme Suomen laajimman huonekaluvalikoiman markkinoiden edullisimpaan hintaan, Kuronen kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset ja yritys on varautunut perjantaina alkaviin ja maanantaihin asti kestäviin avajaisiin poikkeuksellisin asiakaseduin.
-Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin kaikista tuoteryhmistä poikkeuksellisia avajaistuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Avajaisten kunniaksi tarjoamme kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Maskun Kotkan myymäläpäällikkö Joonas Pulkkinen kertoo.

Maskun Kotkan myymälä avataan perjantaina kello 10 Jumalniemen kauppakeskukseen osoitteeseen Jumalniementie 7. Myymälä työllistää viisi henkilöä. Avajaisissa asiakkaita palvelevat ja opastavat myös huonekalutehtaiden asiantuntijat muun muassa Pohjanmaan Kalusteelta, Bellus Furniturelta, Ekornesilta ja Unico Finlandilta. Maskun Kotkan myymälä palvelee asiakkaita arkisin kello 10-19, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 12-16.

Tervetuloa hyödyntämään huikeat avajaistarjoukset uuteen Masku-myymälään Kotkan Jumalniemeen!

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Yhtiöllä on 45 Masku-myymälää, kolme Finnlandia-myymälää ja verkkokauppa sekä tytäryhtiön kautta kaksi Masku-myymälää Virossa. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.