Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku Habitaressa 7.-11.9.2022

Masku Habitaressa 7.-11.9.2022

Masku Habitaressa 7.-11.9.2022

habitare messut

Helsingin messuhalli täyttyy jälleen designista ja sisustusinspiraatiosta, kun Habitare-messut starttaavat 7. syyskuuta. Myös Masku on mukana Habitare-messuilla upean mallistonsa kera. Messuilla pääset ihastelemaan mm. Pohjanmaan kalusteen, Belluksen, Neiserin, Rowicon, Bodahlin, Unessin ja Ekornesin huippulaadukkaita tuotteita. Olemme koonneet messumallistoon valikoimamme timanttisimpia suosikkituotteita sekä tyylikkäitä uutuuksia. Messuilla on mahdollisuus tehdä ostoksia ja hyödyntää huikeat messutarjoukset!

Tämän vuoden Habitare-messujen teemana on Reimagine – Mielikuvituksen aika. Teema nostaa esiin luovuuden ja mielikuvituksen voimallisuuden sekä uusien ratkaisujen löytämisen. Messut inspiroivat pohtimaan, mitä kaikkea ympäröivä maailma, asuminen ja eläminen voivat tulevaisuudessa olla. On siis aika päästää mielikuvitus valloilleen ja tarkastella asioita boksin ulkopuolelta.

Habitare Helsingin Messuhallissa

Habitaren tapahtuma-alue on jaoteltu viiteen eri osioon, joita ovat Ahead, Folk, Decor, Antiikki ja Pro Lounge. Ahead-alueella ihastellaan uusinta muotoilua, Folk-alueella kodin sisustaminen pääsee keskiöön, Decor-alue puolestaan täyttyy piensisustuksen helmistä ja Antiikki-alue nimensä mukaisesti vintagesta sekä antiikin aarteista. Pro Lounge –alue sen sijaan on suunniteltu alan ammattilaisten kohtaamispaikaksi. Maskun monipuolinen messuosasto löytyy Folk-alueelta (osasto 7f130)! 

Tule inspiroitumaan osastollemme ja ihastumaan syksyn ihaniin uutuuksiin, materiaaleihin sekä väreihin. Habitaressa voit hyödyntää messukävijöitä varten suunnitellut messutarjoukset ja tehdä huikeita sisustuslöytöjä aivan poikkeuksellisen edullisesti! 

Habitare Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta sunnuntaihin 7. – 11. syyskuuta!

Habitare on avoinna yleisölle: keskiviikkona kello 12 – 20, torstaina ja perjantaina klo 10 – 19 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 18.