Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Masku Seinäjoen Asuntomessuilla uutuusmalleilla 8.7. – 7.8.

Masku Seinäjoen Asuntomessuilla uutuusmalleilla 8.7. – 7.8.Masku Seinäjoen Asuntomessuilla uutuusmalleilla 8.7. – 7.8.

Olemme rakentaneet osastomme ajan trendin mukaisesti kesäisen värikkäästi ja innostuneena lanseeraamme lukuisia uusia malleja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Messuilla esiteltävät Maskun uudet Helsinki-sarjan sohvat ovat ilmavia, siroja ja erittäin istuinmukavia sohvia, joissa korostuvat suomalainen valmistus ja laatu. Helsinki-sarjasta löytyy muodoltaan, väritykseltään ja verhoilultaan sopiva sohva useisiin erilaisiin koteihin. Mallit on suunniteltu sointumaan sekä moderniin että retrohenkiseen sisustukseen.

Lanseeraamme messuilla uusia trendikkäitä malleja yhteistyössä Pohjanmaan Kalusteen kanssa. Lukuisat eri vaihtoehdot moderneista ja siroista sohvista kunnon ”löhösohviin” ovat testattavissa osastollamme. Ajan trendin mukaisesti väri- ja materiaalivaihtoehtoja on reippaasti. Esittelyssä myös kauniita ja toimivia vaihtoehtoja ruokailutilojen sisustukseen.

Messuosastollamme esittelyssä ovat myös maailman myydyimmät Stressless® -lepotuolit uudella mallistolla, joissa istuinmukavuus on viety täysin uudelle tasolle. Nyt jos koska kannattaa testata!

Laatu-unta arvostavalle ratkaisu löytyy messuosastomme Svane® -patjastudiolta. Svane® -patjamallistossa on ainutlaatuinen IntelliGel®-materiaali. Tervetuloa kokeilemaan, kuinka vartalosi lepää aidosti patjassa, ei patjalla. Svane® sopii täydellisesti kaikille käyttäjille. Esillä messumallistossa myös moninkertainen runkopatjojen testivoittaja Svane® Zefir.

Maskun osaston löydät Asuntomessuilta helposti. Osastomme sijaitsee heti pääsisäänkäynnin jälkeen sisustushallissa. Seinäjoen Pruukinrannassa järjestettävät Asuntomessut ovat avoinna yleisölle päivittäin kello 10-18. Tervetuloa!

 

Linkki Asuntomessujen sivulle: http://asuntomessut.fi/