Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Mogihomen sisustustuotteet Maskusta!

Mogihomen sisustustuotteet Maskusta!

Mogihomen sisustustuotteet Maskusta!

Maskun valtaisa valikoima on saanut täydennystä Mogihomen hurmaavista sisustustuotteista. Mogihome on ruotsalainen brändi, joka tunnetaan etenkin trendikkäästä ilmeestä, hyvästä laadusta sekä edullisista hinnoista. Tutustu Mogihomeen ja luo omaankin kotiisi uutta hehkua!

Viehättäviä kodintekstiilejä moneen makuun

Mogihomen tuotteet Maskusta

Jacquardi-kuvioitu Sibel-tyyny on oikea valinta moderniin kotiin

Haluaisitko päivittää kotisi ilmettä pikkurahalla, muttet tiedä mistä aloittaa? Kodintekstiileillä on helppo luoda uutta tunnelmaa edullisesti. Esimerkiksi kauniit torkkupeitot, koristetyynyt ja päiväpeitot uudistavat sisustusta mainiosti. Mogihomelta löydät tyylikkään valikoiman kodintekstiilejä useissa sävyissä. 

Hurmaavat koriste-esineet viimeistelevät sisustuksen

Kiemurainen kynttilänjalka

Julie-kynttilänjalka tuo lämmintä tunnelmaa syysiltoihin

Mogihomen monipuolisesta tarjonnasta löydät myös upeat koriste-esineet, joilla kodin ilme saa hetkessä uutta säväystä. Esteettisesti viehättävät kynttilänjalat ja katseita keräävät patsaat sisustavat huoneen kuin huoneen trendikkääksi. Mogihome onkin ihailtavasti ajan hermoilla niin muotoilun, materiaalien kuin väritystenkin osalta.

Kodin huoneisiin uutta twistiä

Päiväpeitto pitää makuuhuoneen ilmeen siistinä

Velvet-päiväpeitto pitää makuuhuoneen ilmeen siistinä

Mikäli uudelle sängylle, sohvalle tai kirjahyllylle ei ole juuri nyt tarvetta, voit järjestää kotisi huoneisiin tuoretta ilmettä myös pienempien hankintojen muodossa. Kodin sisustusta on mukava hieman vaihdella vuodenaikojen mukaan ja monesta kodista löytyykin eri värimaailma syksyisin ja keväisin. Jos kuitenkin haluat uusia sisustusta perusteellisemmin, löydät meiltä Maskusta myös isommat kalusteet jokaiseen huoneeseen.

Koristetyynyillä piristystä arkeen

Sisustustyynyt olohuoneeseen

Celina-tyynynpäällisissä on upea kohokuviointi

Mogihomen mallistossa on kauniita sisustustyynyjä ja tyynynpäällisiä laidasta laitaan. Löytyy näyttäviä kuviointeja, maltillisia sävyjä ja värikkäämpiä vaihtoehtoja. Myös suloinen Nova-simpukkatyyny on varsinainen katseidenvangitsija, jonka kelpaa asettaa näkyvälle paikalle.  

Vaihdettavia tyynynpäällisiä on mukava pitää varastossa muutamia kappaleita, jotta likaantuneet voi pestä aina tarpeen vaatiessa. Myös vaihtelunhaluisten sisustajien mieli pysyy virkeänä, kun jemmassa on tyynynpäällisiä eri sävyissä ja kuoseissa.

Ota lämpöiset torkut

Lämmin torkkupeitto

Melker-torkkupeiton uumeniin on ihana käpertyä

Päivänokoset maistuvat makeammilta lämpimän torkkupeiton alla! Pehmeä torkkupeitto on myös kaunis sisustuselementti sohvankulmaan tai sängynreunaan aseteltuna. Sopisiko sinun kotiisi kauniin vihreä Rustica-torkkupeitto, raidallinen Melker-torkkupeitto tai ylellinen Frances-torkkupeitto

Tutustu Mogihomen tuotteisiin täällä ja inspiroidu sisustamaan kotiisi kaunista tunnelmaa!