Etusivu / Huoneet / Sisustus

Sisustus

Villeimmätkin sisustushaaveet toteen! Loihdi lisää eloa sisustukseen kauniilla yksityiskohdilla. Maskun valikoiman avulla luot kotiisi persoonallisen ilmeen edulliseen hintaan. Meiltä löydät tyylikkäät sisustustuotteet ja huonekalut moneen makuun!

Millainen olisikaan kodin sisustus ilman pehmoista mattoa, jossa tassutella paljain varpain? Tunnelmaa luo myös pehmoinen torkkupeitto, jonka syövereihin on ihana käpertyä iltahämärässä. Ajaton talja lämmittää varpaita ja luo kotoisaa tyyliä sisustukseen.

Näyttävällä valaisimella puolestaan luot lisää loistetta arkeesi, ja kauniisti kehystetty peili on kuin taulu koristamassa seinää. Tarjonnastamme löydät myös upeat pienhuonekalut, koristetyynyt, koriste-esineet sekä monet muut. Hanki lumoava sisustus Maskusta jo tänään ja viihdy kotona entistäkin paremmin!

Persoonallisuutta sisustamalla

Sisustaminen on parhaimmillaan itsensä toteuttamista ja omannäköisen kodin luomista. Olipa tyylisi rauhallinen tai räiskyvä, persoonallisen ilmeen luominen onnistuu helposti sisustustuotteillamme. Pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat kotisi ilmeeseen, ja sisustustuotteistamme löytyy valinnanvaraa vaativampaankin makuun.

Vaihda tyyliä vuodenaikojen mukaan

Pimenevään syksyyn ja valoisaan kevääseen sopivat erilaiset sisustuselementit. Vaihtamalla esimerkiksi verhoja tai mattoja vuodenaikojen ja valoisuuden mukaan, saat kotisi ilmeeseen varmasti piristystä. Jos vuodenajoista esimerkiksi kevät on suosikkisi, voit kokeilla vaaleansävyisiä mattoja ja kirkkaanvärisiä koristetyynyjä valon määrän lisääntyessä. Syksyä taas voit tervehtiä vaikkapa sisustuskynttilöillä ja lämpimän sävyisellä torkkupeitolla. 

1105 tuotetta

Näytetään 24 / 1105 kpl