Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Mukana Suomalaisissa kodeissa

Mukana Suomalaisissa kodeissa

Mukana Suomalaisissa kodeissa

Vaasan lääninhallitus myönsi vuonna 1975 Toivo Sukarille kiertokauppaluvan, ja innokas yrittäjä aloitti uransa myymällä huonekaluja ovelta ovelle suoraan ihmisten koteihin. Liiketoiminta kukoisti, ja vuonna 1983 hän rakennutti Maskun kuntaan ensimmäisen huonekaluhallinsa, Maskun Kalustetalo Oy:n. Maskun Kalustetaloa johtaa nyt perheen toinen sukupolvi, joka on päämäärätietoisesti kehittänyt myymäläverkostoa ja konseptia.

KOTIMAISUUS ON VALTTIA

Suomessa suunniteltujen huonekalujen osuus Maskun valikoimasta on yli puolet. Kiinnostus tuotteiden alkuperää kohtaan on kasvanut voimakkaasti. – Ihmiset kyselevät paljon siitä, missä tuotteet on valmistettu. Tämä on hieno asia, sillä kotimaisuus on meille tärkeä arvo. Pystymme tarjoamaan jokaisessa tuoreryhmässä tuotteita, jotka on paitsi suunniteltu myös valmistettu Suomessa. Yksittäisenä ketjuna olemme Suomen suurin kotimaisten sohvien myyjä, kertoo Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Hanna Kuronen. Maskun oma osto-organisaatio tekee suunnittelutyötä yhteistyössä valmistajien kanssa. Valmistajat tekevät tuotteita trendien ja Maskun keräämien palautteiden pohjalta. – Kohtaamme päivittäin satoja asiakkaita ja saamme heiltä palautetta ja näkemyksiä siitä, mitä he toivovat. Jos asiakas ei löydä meidän valikoimistamme tuotetta, yritämme kysyä, minkälaista tuotetta hän etsii, eli mikä meiltä puuttuu. Olemme myös hereillä eri kanavissa ja keräämme sieltä palautetta ja toiveita. Myös messuja kierrämme ahkerasti.

KIIKARISSA NUORET KOHDERYHMÄT

Kalustevalmistajista kotimaiset Pohjanmaan Kaluste ja Permafit sekä norjalainen Ekornes ja virolainen Bellus ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman. ratkaisuja ja pidämme valikoiman sellaisena, että se on  erilainen kuin muilla. Viime vuosina Masku on panostanut erityisesti nuorempiin kohderyhmiin, ja valikoimiin on otettu tuotteita, jotka miellyttävät trenditietoisia kuluttajia. – Tämä on ollut oikea valinta. Nyt olemme löytäneet nuoremmat sukupolvet ja aiomme pitää heistä myös kiinni uudistamalla jatkuvasti mallistoamme ja seuraamalla sisustustrendejä silmä tarkkana.

JATKUVAA KASVUA

Masku on voimakkaasti uusiutunut ja kasvanut viime vuosina. Kasvun vauhdittajana on ollut myymäläverkoston laajentaminen. – Strategiamme mukaisesti haluamme olla lähellä asiakkaitamme liikepaikoilla, jonne on helppo tulla.  Vuonna 2017 laajensimme Masku-ketjua avaamalla uudet huonekalumyymälät Kotkaan, Rovaniemelle ja Jyväskylän Seppälään. Tänä vuonna avasimme uuden myymälän Hyvinkäälle. Meillä on jo 45 myymälää Suomessa ja kaksi Virossa sekä Suomen suurin huonekalujen verkkokauppa masku.com. Ketjun uusissa konseptimyymälöissä panostetaan eri huonekalubrändien esillepanoon. Uusi konsepti tarjoaa entistä enemmän inspiraatiota. – Haluamme tuoda tuotteet esiin ajatuksella ja tarjota sitä kautta inspiraatiota. Pyrimme tuomaan esiin monenlaisia vaihtoehtoja ja korostamaan sitä, että meidän tuotteitamme voi aina räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi sohvaa voidaan muokata loputtomasti: verhoilukangasta, jalkoja ja istuinkovuutta voidaan esimerkiksi säätää. Maskulla on ollut vuodesta 2014 lähtien myös verkkokauppa, joka on ollut alusta lähtien hyvin suosittu ja käyttäjäkunta laajenee koko ajan.

EDULLISTA JA NOPEASTI

– Myös edullinen hintatasomme on selkeä kilpailuvaltti. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan. – Meidät tunnetaan edullisista hinnoista ja laajimmasta valikoimasta ja nämä ovatkin ne kaksi asiaa, joista olemme ylpeitä ja joita aiomme jatkossakin vaalia. Teemme jatkuvasti hintavertailuja varmistaaksemme, että pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme. Masku avaa uuden modernin logistiikkakeskuksen Mäntsälään talvella. Uusi logistiikkakeskus on yksi yrityksen historian merkittävimmistä investoinneista. – Uuden logistiikkakeskuksen myötä palvelumme entisestään parantuu: toimitusaikamme nopeutuvat ja toimitusvarmuus kasvaa, toteaa Hanna Kuronen.