Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Oikeanlainen ruokapöytä tekee arjesta sujuvampaa

Oikeanlainen ruokapöytä tekee arjesta sujuvampaa

Oikeanlainen ruokapöytä tekee arjesta sujuvampaa

Ruokapöytä on monesti koko kodin keskiössä, sillä sen äärellä luetaan aamulehti, tehdään läksyjä, seurustellaan ja tietenkin myös ruokaillaan. Ruokailuryhmän laatuun ja viihtyisyyteen onkin syytä panostaa huolella ja pohtia tarkkaan, minkälainen pöytä on paras valinta omaan kotiin!

Uuden ruokapöydän hankintaa suunniteltaessa kannattaa huomioida ainakin pöydän optimaalinen koko, mieleinen muoto sekä käyttötarkoitus. Vilkkaan elämän ympäröimän pöydän tulee olla ennen kaikkea kestävä sekä tukeva. Toiset ovat pyöreiden pöytien vannoutuneita faneja, kun taas toiset tahtovat ehdottomasti ruokailla suorakaiteenmuotoisen pöydän äärellä. Makuja on monia, mutta niin on onneksi pöytävaihtoehtojakin Maskun valtaisassa valikoimassa!

Trendikäs lankku hurmaa laadullaan

lankkupöytä

Sisustuslehtienkin sivuilta tutut lankkupöydät pitävät yhä pintansa, eikä ihme sillä massiiviset lankut ovat sekä näyttäviä että äärimmäisen kestäviä. Lankkupöydän kansi on luonnollista, elävän väristä puuta. Syykuviot eli halkeamat, isot oksat ja värierot tekevät pöydästäsi ainutlaatuisen – kenelläkään ei ole täysin samanlaista. Öljyllä pintakäsitelty kansi säilyttää luonnollisen ulkonäkönsä sekä tuntunsa pitkään. Jalkojen väri- ja mallivaihtoehtojakin on useampaa sorttia. 

Kuvan Helsingborg lankkupöytää on saatavilla neljässä eri koossa. Katso myös muut lankkupöytävaihtoehtomme tai hanki kokonainen ruokailuryhmä mieleisten tuolien kera!

Kestävät materiaalit selviävät arjen pyörityksessä

laadukas ruokapöytä

Ruokapöytä ei ole joka kodissa vain ateriointia varten, vaan myös työt saattavat helposti ajautua juuri ruokapöydän äärelle. Lasten askarteluhetket ja illanistujaiset löytävät nekin usein paikkansa nimenomaan ruokailuryhmän ympäriltä. Mitä enemmän elämää ja käyttöä ruokapöytä näkee, sen tärkeämpää on vaalia sen laatua. 

Esimerkiksi Pohjanmaan kaluste valmistaa huippusuosittuja ja ensiluokkaisen laadukkaita ruokapöytiä, jotka sopivat monenlaisiin koteihin. Muista säännöllisesti myös huoltaa ruokapöytääsi, jotta se säilyttää kauniin ulkonäkönsä mahdollisimman pitkään!

Ajaton lasipöytä ei tuki tilaa, vaan luo vaikutelmasta ilmavan ja keveän

lasipöytä

Lasinen pöytä ei ole kaikkein perinteisin valinta ruokailutilaan, vaikka monen huoneen ilmeestä se tekisi astetta avaramman. Vähäeleinen lasipöytä sopii mainiosti niin moderneihin kuin perinteisempiinkin koteihin. Rinnalle voi omaa makuaan mukaillen stailata joko näyttävät ja särmikkäät tuolit tai valita jotakin keveää ja minimalistista. 

Kaunis lasikantinen Night-ruokapöytä sopii monenlaisten tuolien rinnalle. Valkoisilla jaloilla varustettu Heaven-ruokapöytä on myös tyylikäs valinta.

Pyöreän pöydän ritareille

pyöreä ruokapöytä

Pyöreässä pöydässä on ihan oma tunnelmansa! Pyöreä ruokapöytä kokoaa perheen yhteen ihastuttavalla tavalla ja tekee silmiin katsomisen helpommaksi. Toisinaan kulmikkaan pöydän sijoittelu vaatii ruokailutilalta pyöreää pöytää enemmän neliöitä. Maskun valikoimasta löydät useita pyöreitä pöytiä, joita voi tarvittaessa myös jatkaa erillisellä jatkopalalla. 

Sopisiko omaan kotiisi esimerkiksi RGE-malliston trendikäs kivipöytä, jonka kannen kuvioinnin suhteen on runsaasti valinnan varaa? Vai onko perinteisempi puinen pöytä enemmän mieleesi? Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä täydellinen pyöreä pöytä omaan keittiöösi.

Puuteriset sävyt pehmentävät ruokailutilan tunnelmaa

ruokapöytä sävyssä valkoöljytty tammi

Ruokapöydän sävyllä on suuri merkitys sisustuksen yleisilmeen kannalta. Tummat pöydät ottavat tilan haltuun, kun taas vaaleammat sävyt luovat ympärilleen rauhallisempaa tunnelmaa. Vaalea tammi on erityisen kaunis ruokapöydän sävy, joka sopii lähes mihin tahansa ympäristöön. Värin kanssa sointuu upeasti esimerkiksi valkoiset tai mustat tuolit. 

Kuvan Tyler-pöytää on saatavilla sävyissä valkoöljytty tammi ja öljytty tammi. Voit valita pöydän myös pyöreän mallisena tai jatkopalalla varustettuna.

Minkä kokoinen ruokapöytä on paras sinun kotiisi?

ruokapöydän koko

Onko taloudessasi tarvetta vain pienelle kahden hengen pöydälle vai tuleeko pöydän ääreen mahtua useampia henkilöitä? Kokoa mietittäessä kannattaa ottaa huomioon myös juhlapäivät ja vieraiden viihtyvyys. Mikäli kyläilijöitä käy kotonasi useammin kuin muutaman kerran vuodessa, on hyvä, että pöydässä riittää tilaa myös heille.  

Maskusta löydät tyylikkäät vaihtoehdot niin kahdelle, neljälle, kuudelle kuin kahdeksallekin hengelle. Myös jatkopöydät ja lisäistuimet ovat mainioita valintoja talouksiin, joissa kokoonpanot vaihtelevat