Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Opiskelijaboksi ojennukseen - parhaat löydöt pienen budjetin sisustukseen Maskusta!

Opiskelijaboksi ojennukseen - parhaat löydöt pienen budjetin sisustukseen Maskusta!

Opiskelijaboksi ojennukseen - parhaat löydöt pienen budjetin sisustukseen Maskusta!

Muutto uuteen osoitteeseen on aina jännittävää, mutta erityisen kutkuttelevaa on aloittaa täysin uusi ajanjakso elämässä, ja kenties vielä uudella paikkakunnalla! Opiskelijaelämä on antoisaa, mutta usein myös taloudellisesti hieman niukempaa. Tämä ei silti tarkoita sitä, etteikö oma opiskelijaboksi voisi olla viimeisen päälle mietitty ja tyylikäs kokonaisuus!

Työskentely-ympäristö kuntoon

työpöytä ja työtuoli

Runsas päätetyöskentely kuuluu opiskeluun melkeinpä alalla kuin alalla, joten oman työpisteen on syytä olla ergonomisesti miellyttävä. Läppärin kanssa ahertaminen muuttuu kerta heitolla mukavammaksi oikeanlaisessa ympäristössä. Esimerkiksi säädettävä Digi-työtaso on edullinen ratkaisu, joka kulkee näppärästi myös reissussa mukana. Mikäli kuitenkin kaipaat enemmän työskentelytilaa pöydän muodossa, on kuvan Smart mainio ja kukkaroystävällinen vaihtoehto. 

Pöydän lisäksi työskentelyergonomiaan vaikuttaa tietenkin myös tuoli! Maskun valikoimasta löydät runsain mitoin mahtavia vaihtoehtoja pyörillä tai ilman. Esimerkiksi Office-työtuoli hoitaa asiansa erinomaisesti, eikä hintakaan päätä huimaa. 

Hyvät yöunet auttavat menestymään opinnoissa

 

sänky opiskelijalle

On tutkittu, että uni auttaa oppimaan, joten opiskelijan ei missään nimessä kannata tinkiä ainakaan nukkumismukavuudesta! Edullinen, mutta hyvä runkopatja siivittää matkasi levollisille yöunille tuossa tuokiossa. Itse sängyn lisäksi myös petauspatjalla, tyynyllä ja peitteellä on merkitystä, kun metsästetään parhaita mahdollisia yöunia. Nämä kaikki löydät tottakai meiltä Maskusta! 

Tule myymäläämme kokeilemaan eri sänkyvaihtoehtoja ja löydä mieleinen malli asiantuntevan myyjän avustuksella.

Vuodesohva vakuuttaa myös yövieraasi

 

vuodesohva

Yökyläily yhdessä ystävien kesken saa parhaat mahdolliset puitteet vuodesohvan avustuksella. Helppokäyttöinen vuodemekansimi taikoo hetkessä viihtyisän pedin yövieraillesi, mutta viikonloppuisia leffamaratoneja on mahdollisuus katsella myös istuskellen.

Tyylikäs Ronja-vuodesohva on vintagehenkinen kaluste, jonka sisältä löytyy näppärä vuodemekanismi. Sohva muuttuu vuoteeksi taittamalla selkänojaa portaittain alaspäin ja vapauttamalla selkänojan taakse piilotetut lisäjalat.

Jottei tarvitsisi syödä sängyssä

 

ruokailuryhmä pieneen kotiin

Pieni asunto luo haasteita ruokailuympäristön suhteen. Neliöitä ei ehkä tunnu olevan riittävästi tai huoneiden koko on haastava. Kookas ruokaryhmä varastaa nopeasti tilaa muulta kodin sisustukselta ja saattaa pahimmassa tapauksessa olla vain tiellä.

Sirot kahden hengen ruokailuryhmät ovat mainioita valintoja opiskelijakoteihin, sillä ne eivät vie liikaa tilaa, mutta tarjoavat hyvät puitteet arjen aterioinnille. Myös pyöreän ruokapöydän hankkiminen saattaa olla joissakin tapauksissa varsin toimiva vaihtoehto pienempään asuntoon!

Löydä lisää opiskelijaystävällisiä tilaihmeitä täältä!